Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantni detalji

Oglasila se nova žrtva ozloglašenog repera: 'Nadrogirao me pa tjerao na oralni seks'

Foto: Reuters
1/3
23.05.2024.
u 07:00

Bivša manekenka samo je jedna u nizu osoba koja je repera prijavila za uznemiravanje, a njegova bivša djevojka Cassie također je to učinila te podignula optužnicu u studenom prošle godine zbog silovanja. Zbog zastare Diddy je oslobođen optužbi, iako je nedavno svjetlo dana ugledao i uznemirujući video u kojem premlaćuje svoju bivšu djevojku.

Američki reper Diddy, pravog imena Sean Combs suočava se s još jednom tužbom za seksualno uznemiravanje. Naime, bivša manekenka Crystal McKinney tvrdi da ju je kontroverzni reper jednom prisilio na oralni seks tijekom "Men's Fashion Weeka" 2003. godine. Prema sudskim dokumentima koje je TMZ dobio u utorak, tada je 22-godišnja McKinney upoznala Combsa u New Yorku. 

Navodno ju je Diddy tada pozvao natrag u svoj studio, gdje su on i nekoliko njegovih prijatelja počeli pit konjak i dijeliti džointove. Međutim, McKinney je istaknula da je joint bio "vrlo moćan", a navodno je bio miješan s nekim drugim vrstama opojnih droga. Combs ju je tada navodno pozvao i zahtijevao od nje da pođe za njim u kupaonicu. Kada su ušli u spomenutu kupaonicu, navodno je nasrnuo na nju i gurnuo joj glavu prema svom međunožju prije nego što joj je naredio da ga oralno zadovolji. Kad je McKinney odbila to napraviti, Diddy joj je navodno zgrabio glavu još jače te je natjerao na oralni seks.

Nakon toga je pokušala pobjeći, no osjetila je vrtoglavicu i izgubila svijest. Tek kad je došla k sebi u stražnjem dijelu taksija, shvatila je da je bila silovana. Kao ishod navodnog incidenta, McKinney tvrdi da ju je manekenska industrija ocrnila i da je patila od teške depresije, a čak je pokušala i samoubojstvo godinu dana kasnije.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

 

Prema pisanju američkog Page Sixa, Crystal sada traži neodređenu odštetu. Kao što je i od ranije već poznato, bivša manekenka samo je jedna od nekolicine osoba koje su optužile repera za napastovanje otkako je reperova bivša djevojka Cassie Ventura podnijela ogromnu tužbu protiv njega u studenom 2023. godine. Cassie, čije je službeno ime Casandra Ventura, hodala je s Combsom više od deset godina, a ističe da ju je tijekom njihove veze Combs više puta napao, okrutno je tukao i silovao, te kontrolirao svaki aspekt njezina života. Suočila se s "ciklusom zlostavljanja, nasilja i seksualne trgovine", sve dok njihova veza nije okončana 2018., navodi se u tužbi.

Iako Combsu nije presuđeno zbog fizičkog nasilja nad Casandrom Venturom, poznatijom kao Cassie, ona je podignula optužnicu protiv njega u studenom 2023. kada ga je optužila za silovanje, fizički napad i druge uznemirujuće tvrdnje kao što je da ju je tjerao da se seksa s muškim prostitutkama tijekom njihove deset godina duge veze. Bivši par, koji je izlazio s prekidima od 2008. do 2017., nagodili su se na sudu u jednom danu. - Odlučila sam riješiti ovu stvar prijateljski pod uvjetima da imam određenu razinu kontrole - rekla je Cassie u izjavi tada.

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvaljo
12:16 23.05.2024.

Šokantno otkriće da reperi koji godinama "pjevaju" o "bitches", seksu, drogi, alkoholu i nasilju, u stvari tako i žive....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije