Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Oglasila se Ellen DeGeneres nakon vijesti o smrti njezine nekadašnje partnerice Anne Heche

Los Angeles: Poznati na 33. dodjeli nagrada People's Choice
Foto: SBM/PLX
1/9
12.08.2022.
u 21:27

Ellen i Anne bile su u vezi kasnih 1990-tih, kada je voditeljica tek izašla iz ormara. Za njihovu vezu doznalo se 1997. godine, a prekinule su 2000. Ellen je prije nekoliko dana izjavila da s Anne nije u kontaktu.

Voditeljica Ellen DeGeneres oglasila se na društvenim mrežama nakon vijesti o smrti njezine nekadašnje partnerice Anne Heche.

- Ovo je tužan dan. Anninoj djeci, obitelji i prijateljima šaljem svu svoju ljubav - napisala je Ellen na Twitteru.

DeGeneres je prije nekoliko dana otkrila da s bivšom partnericom nije bila u kontaktu. 

- Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je. Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da itko bude povrijeđen - rekla je tada.

Inače, Ellen i Anne bile su u vezi kasnih 1990-tih, kada je voditeljica tek izašla iz ormara. Za njihovu vezu doznalo se 1997. godine, a prekinule su 2000. Nakon razlaza, Heche se udala za snimatelja Colemana Laffoona, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees". 

Podsjetimo, Anne je umrla nakon što su isključeni aparati za održavanje života, a vijest je potvrdila njezina prijateljica Nancy Davis na Instagramu.

Heche je prošlog tjedna imala automobilsku nesreću u Los Angelesu. Tada je automobilom udarila u kuću te je nakon toga vozilo zahvatio požar, a Anne je bila zarobljena u automobilu sve dok nisu došli vatrogasci i izvukli je vani. Pedeset i devet vatrogasaca borilo se s vatrom, koja je progutala automobil glumice i kuću u koju se zabila. Vatrogasci su se 65 minuta borili s vatrenom stihijom i trebalo im je dosta vremena dok glumicu nisu izvukli iz automobila. Dok su je izvlačili iz olupine navodno je mogla komunicirati, ali je nedugo nakon toga izgubila svijest. Nekoliko dana kasnije pala je u komu. Njezina obitelj ranije je kazala da je drže na aparatima kako bi se utvrdilo mogu li se njezini organi donirati, što je bila njezina želja. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije