Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Nina Badrić pokazala poruku obožavateljice koja joj je komentirala frizuru: 'Želim znati...'

Foto: instagram
1/18
20.02.2024.
u 22:00

Novom frizurom očarala je sve, a posebno jednu obožavateljicu, čiju je poruku pjevačica podijelila u Instagram Storyjima

Glazbenica Nina Badrić (51) prije nekoliko dana svoje obožavatelje je iznenadila drastičnom promjenom. Naime, Nina je promijenila frizuru i to je svoju dugačku kosu jako skratila. Novom frizurom očarala je sve, a posebno jednu obožavateljicu, čiju je poruku pjevačica podijelila u Instagram Storyjima.

"Nina, obožavam te! Netko sam tko se bori s depresijom i anksioznošću. Tvoja nova frizura me potakla da i ja napravim takvu promjenu. Želim znati koja je to boja kose. Prelijepo ti stoji i prelijepa si ličnost. Anita iz Niša", pisalo je u poruci koja je ganula pjevačicu.

Foto: Screenshot

Pjevačica je odlučila nositi jako kratku frizuru, a za IN magazin je otkrila koji je povodom tome.

- Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visit kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots - kazala je te dodala da prilagodba na novi izgled za nju još uvijek traje.

VEZANI ČLANCI

- Traje prilagodba kod mene još uvijek, još ne znam što ću s njom do kraja. Cijeli povod je novi album koji je nakon 11, 12 godina koji se gospođa udostojila snimiti - rekla je te dodala da joj je trebalo osvježenje, a takav je album. 

Naime, Nina je prije nekoliko dana uz fotografiju nove frizure istaknula i da se vraća '90-im godinama. Nakon ove objave dobila ej brojne komplimente obožavatelja, ali i kolega s estrade.

 - Ajmee frizureee - napisala je Viktorija Rađa, dok joj je Vanna poručila: Prekrasna. Kolegica Zsa Zsa je dodala: Preeeedivna. Obožavatelji su joj napisali: Wow wow..ženoooo predivna si ...zašto tek sad ova frizura. Kaaaakvaaaa proooomjeeeeenaaaaaaaaa Ajmeee lijepa!. Lijepa ko boginja. Savršeno. Najdivnija. Frizura sjajna i sve ostalo.

VIDEO Mama Aleksandre Prijović: 'Kad su mi je dali u ruke, rekla sam rodila sam svoju zvijezdu'

Ključne riječi

Komentara 4

AP
apollo5
08:32 21.02.2024.

Ne paše ti.

FA
Fake
10:23 21.02.2024.

Pa da, od kopanja krumpira da se jako lijepo zaraditi pa se može svaki dan frizeru.Za promjenu, probaj jednom oprati kosu doma.

LJ
Ljeto2023
08:25 21.02.2024.

Sorry Nina but not good st all....preozbiljna frizura i ukupan izgled za tvoju veselu narav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije