Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan razlog za slavlje

Severina dirljivom objavom čestitala rođendan sinu Aleksandru: Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg

Foto: Instagram
1/13
20.02.2024.
u 15:33

Severina je na Instagramu podijelila dirljivu objavu kojom je čestitala 12 rođendan svom sinu Aleksandru.

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata!
Naime, Slobodna dalmacija doznaje da je splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

No, to nije danas jedini razlog za slavlje u obitelji Severine Vučković, Naime, Aleksandar danas slavi 12. rođendan. Pjevačica je ovaj važan datum obilježila na Instagramu emotivnom objavom, a čestitke dječaku pristižu sa svih strana. 

- Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla - "Nemojte me buditi". U 21:05h probudio me doktor i rekao - "Severina, vrime je, idemo u rađaonu". U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice… "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno" - napisala je Severina i dodala fotku na kojoj je s Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Komentara 1

OL
olujasviholuja2
15:43 20.02.2024.

Koliko djece ima danas rođendan i teško bolesne, koliko bi im značilo da je vl napisao da imaju danas rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije