Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna

Nina Badrić ganula emotivnom objavom: 'Dobro nam došao prekrasni dječače'

Foto: Screenshot
1/5
11.02.2021.
u 22:36

"Dobro nam došao prekrasni dječače", napisala je pjevačica uz fotografiju s Marijom. Koliko su bliske potvrđuje i činjenica da se Nina nedavno našla u uskom krugu Marijinih prijateljica s kojima je slavila uoči rođenja djeteta.

Pjevačica Marija Husar Rimac u srijedu je na svijet donijela sina, a čestitku povodom dolaska prinove uputila joj je i kolegica i prijateljica Nina Badrić. "Dobro nam došao prekrasni dječače", napisala je  pjevačica uz  fotografiju s Marijom. Koliko su bliske potvrđuje i činjenica da se Nina nedavno našla u uskom krugu Marijinih prijateljica s kojima je slavila uoči rođenja djeteta.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, bivša Divasica jučer je u 46. godini na svijet donijela sina. Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući. - Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020.

Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco - ispričala je Marija u listopadu za Gloriju. Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako nedavno u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije