Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može više tako

Nikoli Koji je dosta: Odlazim iz Srbije, mi bijednici živimo po pravilima liberalnog kapitalizma

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
23.10.2019.
u 12:35

Glumac kaže kako ne želi da njegova djeca odrastaju u takvom okruženju i u 52. godini napustit će zemlju u kojoj je odrastao.

Srbijanski glumac Nikola Kojo u intervju za Klix.ba otkrio je kako se uskoro planira odseliti iz Srbije u kojoj su ga dosad zadržavali
korijeni, prijatelji, obitelj i rodbina.

– Otkrit ću vam da se spremam odseliti odavde iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvijek ne mogu govoriti. Ne mislim starost provesti ovdje, niti želim da moja djeca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude. Okidač je cijelo ovo ludilo, anarhija, sve ovo što govorimo o političarima koji nam uzimaju iz tanjura, govoreći da su oni nama nešto stvorili – rekao je glumac.

Nije skrivao koliko je razočaran političkom i društvenom situacijom i jednostavno ne želi da njegova djeca odrastaju u takvom okruženju. Prisjetio se bivše države i kaže kako je tada bilo optimizma, kultura, umjetnost i sport bili su važni i političari tada nisu postojali. 

– Netko će taj titoistički period nazvati diktaturom, naravno bilo je i tu opasnih stvari, ali ni blizu ovog ludila koje postoji sada i multiplicirano je u svakoj od ovih državica. Izuzetno je teško vratiti optimizam koji je postojao u ranijoj državi, a mi bijednici živimo po pravilima liberalnog kapitalizma. Moramo poštovati sve što poštuju visokorazvijene države Europe i svijeta, a sami po sebi smo još uvijek, na svaki mogući način, osakaćeni i osiromašeni – poručuje glumac.

Ključne riječi

Komentara 112

Avatar Kaladin
Kaladin
13:01 23.10.2019.

Bah... a nije da nije u pravu. Imamo SVE obveze visokorazvijenih demokracija, a nemamo ni njihov standard ni zaštitu, ni prava. Sve to imaju političari, and then some more.... Neće Kojo ovamo, nije nama puno bolje... glumcima i udrugama moždaa je. Narod ima SDP/HDZ što je praktično k..r..tz u čelo.

KO
komunikolog
19:32 23.10.2019.

Ovo je za svekoliko hrvatsko pučanstvo jako bitna vijest!

SA
Shariel Aron
14:20 23.10.2019.

Srbi najradij idu u Istru.Tamo su njihovi,a najviše ima potomaka serpskih žandarma i oficira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije