Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE PRINOVA

Nije pazila! Majka slavne glumice otkrila trudnoću svoje kćeri i izazvala oduševljenje

Foto: Instagram
1/8
31.08.2020.
u 19:42

Mlada glumica Emma Roberts, nećakinja Julie Roberts, potvrdila je šuškanja da čeka prvo dijete s dečkom Garrettom Hedlundom.

Roda leti iznad doma glumice Emme Roberts koja sa svojim šest godina starijim dečkom Garretom Hedlundom čeka prvo dijete. Potvrdila je to nećakinja Julie Roberts pratiteljima na Instagramu, a pritom i otkrila da čekaju dečkića.

- Ja i moja dva najdraža dečka - napisala je buduća ponosna mama Emma uz tri uzastopne fotografije na kojima ona i Garrett miluju njezin trudnički trbuščić. Njezina teta Julia kratko joj je u komentaru poručila: "Volim te", a čestitke su nastavile pristizati sa svih strana - od fanova i hollywoodskih kolega.

Međutim, da očekuje dijete slučajno je to otkrila njezina majka nakon što su pratitelji čestitali na prinovi prije službene potvrde, a na to je buduća baka ponosno reagirala i zahvalila im se te tako otkrila da Emma očekuje prvo dijete.

Foto: Instagram screenshot

Emma i Garrett prvi put su zajedno viđeni u ožujku prošle godine u šetnji kroz New York, a svoju vezu drže dalje od očiju javnosti pa tako rijetko objavljuju zajedničke fotografije. Bili su međutim viđeni u zajedničkim izlascima poput odlaksa na kuglanje i tijekom odsjedanja u luksuznom hotelu Four Seasons u Beverley Hillsu.

Glumica je prava miljenica Hollywooda, a svoje je glumačko umijeće pokazala u filmovima "Dan zaljubljenih", "Obitelj Miller", "Nerve", "Velika pljačka", a dokazala se i glumom u seriji "Američka horor priča", kojoj nije odoljela ni kantautorica i glumica Lady Gaga. 

 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije