Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko je viđamo

Nensi Brlek na 'Večeri Večernjakovih ruža' pokazala predivnu 19-godišnju kćer Terezu

Zagreb: Dolazak na Večer Večernjakovih Ruža
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
01.03.2024.
u 08:21

Na party u klub Kontesa stigla je i legendarna TV voditeljica Nensi Brlek (53), a s njom su bili i suprug Berislav Blažević te 19-godišnja kći Tereza.

Na raskošnom partyju u klubu Kontesa okupili su se svi oni koji će 22. ožujka u zagrebačkom HNK-u prisustvovati 30. rođendanu Večernjakove ruže. Tako je stigla i legendarna TV voditeljica Nensi Brlek (53), udana Blažević, koja je televizijsku karijeru zamijenila onom edukativnom pa tako dijeli svoje veliko znanje studentima na Fakultetu političkih znanosti. Na partyju su s Nensi bili i njen suprug Berislav Blažević te 19-godišnja kći Tereza. 

29.02.2024., Zagreb - Preparty Vecernjakove Ruze u klubu Kontesa. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Karijeru je ova legendarna TV voditeljica počela 1994. na HRT-u, na kojem je vodila "Zagrebačku panoramu", od 1996. vodila je i uređivala podnevni Dnevnik, od 1997. do 2004. središnji Dnevnik, a potom i večernje vijesti. Gledatelji su je obožavali, a to potvrđuje i činjenica da je u izboru čitatelja Večernjega lista proglašena najpopularnijom TV ženskom osobom te je nagrađena s pet Večernjakovih ruža.

– Bilo mi je šokantno, ali sam se dosta kalila u zagrebačkoj panorami. Dakle, to je moja prva stepenica i to je ona neka prirodna stepenica nakon audicije. Temelje sam usvojila i prošla sam sve moguće vježbe – sjetila se svojih novinarskih početaka.
– Prekrasno se osjećam. Ovo je stvarno iznimna čast i nikad se ne bih nadala dobiti još jednu pored ovog ružičnjaka od pet, koliko ih imam. Predivno priznanje i zapravo vratit ću se na one nekadašnje čitatelje, gledatelje, pratitelje koji su stvarno imali mnogo više posla nego ovi danas dok su izrezivali kupone, dok su slali dopisnice, puno su truda uložili i puno im hvala jer mi sve radimo za njih – otkrila nam je.

 

Gledateljima je u Dnevniku objavila i da se dogodio teroristički napad na Sjedinjene Američke Države 11. rujna 2001. godine, pa se prisjetila toga: – Moram priznati da imam jako mnogo tih šokantnih momenata u karijeri. Danas, kad se osvrnem na to, ni sama ne znam otkud sam crpila zapravo tu snagu. Trebalo je sve to i emotivno procesuirati, tada jeste pod adrenalinom, ali dođete kući i prolazi vam sto stvari glavom – priznala je draga Nensi.

– Iskreno, dobiti uzastopno pet Ruža bilo mi je potpuno nestvarno. Pogotovo zbog toga što su ljudi, da bi glasali, morali uložiti neki trud, izrezivati kupone, lijepiti ih na dopisnicu, kupiti poštansku marku i poslati. Nije to bilo kao danas, ne umanjujem, naravno, ničiji uspjeh. Sjećam se tog prebrojavanja mora dopisnica i pisama, grizla bih nokte iščekujući rezultat. Bili smo u iščekivanju do zadnjeg trenutka. Velika mi je čast bila shvatiti da su gledatelji, točnije čitatelji Večernjeg lista, glasali baš za mene. Neću biti skromna, jako mi puno znači što sam dobitnica pet Ruža – zaključila je legenda televizijske scene.

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
10:55 01.03.2024.

Da ne piše tko je, ne bi je nikada prepoznao, toliko se izobličila.

Avatar lola lola
lola lola
09:40 01.03.2024.

Nasa najbolja voditeljica srednje generacije. Steta sto nema toga vise danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije