Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
72.rođendan

Neda Ukraden obilježila poseban dan u omiljenom društvu: 'Moja mjera sreće, živjeli'

Beograd: Bojana Barjaktarević pobjednica je glazbenog showa "Nikad nije kasno"
Foto: Z. K. Munja
1/13
17.08.2022.
u 11:31

Dobro raspoložena Neda pozirala je u društvu svojih unuka, a zajedno su puhali svjećice na torti. Neda je pozirala u šarenom kimonu s osmijehom na licu dok su mališani na glavi imali prigodne slavljeničke kapice.

Pjevačica Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan, a na svom Instagram profilu podijelila je djelić atmosfere s proslave i fotografije na kojima je pozirala u omiljenom društvu.

Dobro raspoložena Neda pozirala je u društvu svojih unuka, a zajedno su puhali svjećice na torti. Neda je pozirala u šarenom kimonu s osmijehom na licu dok su mališani na glavi imali prigodne slavljeničke kapice.

-Moja mjera sreće, živjeli- napisala je Neda uz fotografije, a u komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su joj uputili čestitke.

''Živjela'', ''Sretan rođendan'', ''Kraljice'', ''Sretan rođendan naša legendo, da još dugo budete sretni'', ''Najveće blago ovog svijeta'', ''Za još puno lijepih pjesama'', samo je dio komentara.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Neda je nedavno otkrila kakvog partnera traži. Poznata pjevačica ispričala je da su je kroz život pokušali osvojiti različiti muškarci. 

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htjela da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome biti mama - istaknula je za Express.ba. Otkrila je i da traži osobu koja joj je vrlo, vrlo interesantna, zanimljiva, duhovita i pametna. Dodala je da želi da se svom partneru divi, da on bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo, lijep cvijet, podrška i kompliment.

-  Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pjevačica.

Neda je bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu, a na društvenim mrežama Neda često dijeli fotografije s unucima na koje je jako ponosna. Neda nosi i nadimak najseksi bake Balkana, a ona tvrdi da je on uvijek nasmije te da joj nimalo ne smeta.
-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu- kaže pjevačica.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije