Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA BORBU

Nikolina Pišek podijelila znakovitu poruku: 'Tek tada saznaš tko su ti pravi prijatelji'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/10
17.08.2022.
u 10:34

- Saznaš tko su ti pravi prijatelji tek kad se nađeš usred skandala - napisala je Nikolina citiravši Elizabeth Taylor. "Tko sam ja da tu proturiječim", dodala je Pišek.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek (46) na Instagramu je podijelila Story sa znakovitom porukom. 

- Saznaš tko su ti pravi prijatelji tek kad se nađeš usred skandala - napisala je Nikolina citiravši Elizabeth Taylor. 

"Tko sam ja da tu proturiječim", dodala je Pišek. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, nakon smrti njenog supruga Vidoja Ristovića Nikolinin svekar Viktor, poznatiji kao Miša Grof, iznio je niz optužbi i tvrdi kako voditeljicu zanima samo imovina i novac njegove obitelji. Naveo je kako je ona kriva za smrt njegova sina, tvrdi da je Vidoje financirao i njezinu stariju kćer iz prijašnje veze, a zadnje što je izjavio bilo je da je Nikolina prije dvije godine inscenirala pljačku u kući u Kaštelima, gdje se s obitelji odmarala. Tada je navodno, tvrdi Miša Grof, ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini.  Nikolina Pišek je nakon niza njegovih optužbi medijima u Srbiji kazala kako njeni odvjetnici pripremaju tužbu. 

– Moji odvjetnici će se uskoro svima obratiti, i to s dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnijela u odnosu na ovo što posljednjih tjedana doživljavam od svog svekra. Ne smijem ni napisati što bi Vidoje napravio kada bi vidio postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na vidjelo i sve će se doznati – izjavila je Nikolina.

VIDEO: Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 9

PU
Pukovnik
11:22 17.08.2022.

Promoviranje prostitucije u Republici Hrvatskoj je kazneno dijelo.

DI
dino85
11:14 17.08.2022.

Dobra snaha, ne ulazim u to tko je "Miša Grof" i kako je došao do "para", ali činjenica je da ste i ti i tvoj pokojni živjeli na grbači tog istog "grofa", jer da nebi "grofovih para", nikada ti nebi bila Ristićeva žena. Šteta što će to naj više osjetiti unuče.

ZA
zagabria8
11:40 17.08.2022.

Vidi se da je totalno ucviljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije