Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Ne propustite pogledati novi kulinarski horor!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/2
27.03.2018.
u 15:16

Kandidate danas očekuje najomraženiji zadatak „slagalica“, koji oni s razlogom zovu „slagalicom strave“.

Šarene kuverte na ploči dočekale su kandidate showa "3,2,1 kuhaj!", koji se nimalo ne vesele dnevnom zadatku koji je pred njima – slagalici!

„Najveći problem ove slagalice je cila slagalica jer dobijemo tri stvari koje nisu baš spojive jedna s drugom i čovik se zbuni, a pogotovo ja!“, zabrinuto je priznao Vjeko koji nema ideju što će večeras pripremati sa zadanim namirnicama.

Jednak problem dijele i ostali kandidati pa su današnji zadatak s razlogom nazvali „slagalicom strave“. Neodlučni kandidati bez ideja i vizije jela  nešto je što žiri najmanje voli, a u prethodnom danu nisu se previše dokazali tako da bi danas svakako trebali popraviti dojam pred stručnim kulinarskim sudom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije