Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Servirali sirovi krumpir pa im Špiček za motivaciju dao jedinicu

Foto: RTL
1/7
21.03.2018.
u 21:35

Davorka i Vjekoslav žiriju su poslužili sirovi krumpir i i pileća krilca i Pažanin im je dao dvojku, a Mateja i Špiček jedinice

Natjecateljima showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" je srijeda bila dan kada im ništa nije išlo od ruke. Vjeki i Davorki pogotovo, zbog čega ih je žiri „nagradio“ dvjema jedinicama.

„Izgleda da smo se vratili malo unazad. To su ona faza kada natjecatelji stagniraju, kada stanu na jednom nivou. Sada im treba jedno određeno vrijeme da se podignu. To smo vidjeli i u prošlim sezonama, što je sasvim normalno i očekivano. A mi smo tu da ih motiviramo, trgnemo, dignemo!“, kazao je Ivan Pažanin nakon što je Davorki i Vjekoslavu za sirovi krumpir i pileća krilca, te suludu
kombinaciju slatkog kupusa i „nekakvog“ premaza dodijelio dvojku na kuhači.

Mateja Domitrović i Tomislav Špiček nisu bili darežljivi kao Ivan pa su sinu i majci iz Splita dali jedinice, uz popratni motivirajući govor koji se zapravo odnosio na sve natjecatelje. Davorka i Vjekoslav nisu jedini koji su napravili „grozno“ jelo. Naime, Robert i Ivan su svojom punjenom paprikom i bulgur salatom s matovilcem i jajima od Špičeka uspjeli izvući samo jednu rečenicu koju niti jedan kuhar ne želi čuti: „Dečki, vi ne znate kuhati!“ (ukupno 8 bodova), dok su Loreta i Ivana dobile ukupno 12 bodova za „pravi užas“ od hobotnice i domaću majonezu koja se „nikada više ne smije ponoviti“.

Kako su imale previše namirnica, prijateljice iz Zadra pripremile su još i rižoto od liganja i tikvica, koji ih je na kraju spasio od totalne katastrofe. Andrea i Barbara te Martina i Ante dokazali su kako ne treba puno mozgati kod stvaranja ukusnog jela. Žiriju su ponudili jednostavne, a opet okusom primamljive tanjure s ražom na lešo te plodove mora sa zelenim rezancima, dok su zauzvrat dobili najbolje ocjene večeri – po 23 boda za svaki par.

Ono što natjecatelje očekuje na kraju svakog eliminacijskog tjedna je – kuhoboj. Koji će parovi ukrstiti kuhače u borbi za ostanak u showu, doznat ćemo već sutra, u četvrtak, 22. ožujka u 20 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda popularnog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan –kuhaj!“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije