Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajko Dujmić

Ne osjeća se krivim zbog napada na suprugu Snježanu

Zagreb, 16. sijecnja 2014., Hypo Centar - Zagrebacki festival. Rajko Dujmic i supruga Snjezana Photo: Robert Gaspert
Foto: Robert Gaspert
23.09.2016.
u 11:00

Zbog incidenta koji se dogodio lani u rujnu glazbeniku je počelo suđenje. Što se točno dogodilo toga dana, sud tek treba utvrditi.

Legendarni glazbenik i osnivač Novih fosila Rajko Dujmić završio je na optuženičkoj klupi Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, gdje mu se sudi zbog fizičkog obračuna sa suprugom Snježanom nakon kojeg je kratko boravio u zatvoru u Remetincu te završio na prisilnom liječenju od ovisnosti.

Zbog incidenta koji se dogodio lani u rujnu glazbeniku je počelo suđenje. Što se točno dogodilo toga dana, sud tek treba utvrditi.

Rajko je na optuženičkoj klupi izjavio da se ne osjeća krivim zbog toga što je verbalni sukob u jednom trenutku prerastao u fizički. Poznato je da je Rajko navodno suprugu udario šakom u glavu te da su oboje nakon incidenta završili u bolnici. Svađi u stanu na zagrebačkome Maksimiru kumovao je, pisalo se, i alkohol, a tko zna kako bi sve završilo da susjed nije pozvao policiju zbog buke. To je razdoblje bilo jako emotivno za osnivača Novih fosila jer je tada bio u sporu s ostalim članovima benda. Nakon napada na suprugu, Rajko je kratko boravio u zatvoru u Remetincu, odakle je poslan na prisilno liječenje zbog ovisnosti. Poslije liječenja bio je vrlo zadovoljan postignutim.

– Mislim da sam sada u kreativnom razdoblju i trebam stvarati. Dosta je bilo i izlazaka i pića i zabave bilo koje vrste – zaključio je tada. (md)

>>Rajko Dujmić izišao iz Remetinca u kojem je završio zbog obiteljskog nasilja

Komentara 5

DU
Deleted user
11:33 23.09.2016.

Prva rečenica u dijagnozama ovisnika glasi da nema uvid u svoje stanje.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:00 23.09.2016.

Rajko, ti si legenda! Nemoj si nikad više dozvoliti, da tučeš ženu, napijaš i drogiraš se. Nemaš potrebe za takvim postupcima. Ti si kralj hrvatske glazbe! Svi te volimo!

GR
grodar
11:57 23.09.2016.

Daj lovu i udaraj koliko hoces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije