Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Nataša Janjić se skijaškim uspjehom pohvalila Janici Kostelić, a njezin odgovor je urnebesan

Foto: instagram
1/15
30.11.2021.
u 19:55

Naša glumica trenutno boravi na planini Kronplatz u Austriji, odakle se pohvalila brojnim fotografijama na skijaškoj stazi.

Hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić (40) svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalila vještinom skijanja. Naime, glumica trenutno boravi na planini Kronplatz u Austriji, odakle se pohvalila fotografijama na stazi. 

"Kad sam prije par godina prvi put otišla na skijanje, odlučna da skijam na čistu imitaciju skijanja, uspjelo mi je donekle pratiti ekipu, premda je ekipa malo više pratila mene. Po povratku sam se pohvalila Janici (kome drugome?) kako sam skijala samouka čak i po crvenoj stazi, na što mi je ona odgovorila : “A vjerujem ti, i drek se kotrlja kad ga bacis niz planinu”  Evo me i tu, ja sam skijala, muž baš i nije. On me fotkao. Ovo je zadnja, obećavam!", napisala je glumica u opisu.

Inače, suprug Nenad Medančić ju je za 40. rođendan, koji je proslavila 27. studenog, odveo na skijanje, a glumica se tada pohvalila poklonom putovanja. 

- Muž me ovdje doveo da me se riješi na moj 40. rođendan, a gdje nego na skijanje, a zna da ne znam skijati - u šali je otkrila glumica u videu koji je objavila na Instagram storyju. Osvrnula se u jednoj objavi i na svoj 40. rođendan i zamolila je svoje prijatelje da joj se od sada obraćaju sa vi. 

VIDEO>>Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Komentara 6

Avatar Proleter
Proleter
22:20 30.11.2021.

Kronplatz nije u Austriji nego u Italiji, južni Tirol. Ja ne razumijem kako si novine koje očekuju da im ljudi vjeruju mogu dozvoliti ovakve bedastoće u tekstovima.

RS
rasta sev
22:03 30.11.2021.

Tko to piše da je Kronplatz ski. u Austriji, nalazi se u Italiji Tirolu.

AK
AK47
20:27 30.11.2021.

Na Koronaplatzu pa ćeš doć nazad u Hrvatsku?! Trebaš ti u obveznu karantenu, Omikronoronko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije