Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požurili komentirati

Naša pjevačica podijelila preslatku fotku bebe, a pratitelji odmah upozorili na skrivenu opasnost

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/7
17.09.2020.
u 09:30

Pamela često objavljuje obiteljske trenutke s obožavateljima i ne skriva ni neke teške životne trenuke. Pjevačica uživa u majčinstvu i voli pokazati da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu.

Bivša Feminnemka, pjevačica Pamela Ramljak postala je mama drugi put prije mjesec dana. Rodila je djevojčicu,a mnogi njezini obožavatelji vjerno prate svaku Pamelinu objavu o bebi.

Pamela često objavljuje obiteljske trenutke s obožavateljima i ne skriva ni neke teške životne trenutke. Pjevačica uživa u majčinstvu i voli pokazati da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu. 

Ipak, neki njezini pratitelji su na jednoj fotografiji koju je objavila vidjeli skrivenu opasnost i odmah su je odlučili upozoriti. 
Naime, pjevačica je objavila preslatku fotku bebe koja spava na prsima njenog supruga, a jedna pratiteljica odmah se požurila komentirati. 

Foto: Instagram screenshot

"Sjećam se u rodilištu kad mi je sestra rekla da nikad ne zaspim s bebom na sebi, da je to isto kao da vozite auto žmireći. To mi je ostalo u glavi i nikada nisam to radila" napisala je. Pamela je odmah odgovorila kako je "ona budna", te dala do znanja da nema razloga za brigu. 

Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Damating
Damating
09:41 17.09.2020.

Šta je ono, izgleda kao da je ono onaj Rogoznica... koliko taj žena ima 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije