Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Naša pjevačica oštro protiv proslave Noći vještica: 'To je portal za čisto zlo'

Nika tvrdi da je romantizacija maski i tame na tu noć pretvorila poganska vjerovanja u euforiju i zabavu.
29. listopada 2020. u 17:00 8 komentara 7452 prikaza
Nika Antolos
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/8

Pjevačica Nika Antolos progovorila je o proslavi Noći vještica u Hrvatskoj. Nika tvrdi da je romantizacija maski i tame na tu noć pretvorila poganska vjerovanja u euforiju i zabavu. 

- Oni slave, bez da znaju što. Tako čovjek stane portalom za čisto zlo te se potom čudi posljedicama - kazala je pjevačica za Story.
Otkrila je da ona Noć vještica provodi u noćnom bdjenju i molitvi.

Navodi i da je njezina kćerkica Sienna borbu dobra i zla znala vidjeti u snu. Kazala je da je Sienna osviještena mala djevojčica po sebi

- Bog je njeno srce itekako blagoslovio. Uz sve slike crnila koje se u dječjem crtanom obliku prodaje po dućanima, nisam joj trebala ni riječi reći, sama je komentirala: ''Mama, ovo sve izgleda tako ružno'' - otkrila je Antolos. 

Ranije je na društvenim mrežama progovorila i o svojim stavovima o abortusu. Kazala je kako se ljudi trebaju prestati bojati nepopularnih mišljenja te da se ona ne slaže s ubojstvom. – Prestanite se bojati nepopularnih mišljenja. Ljudima se neće sviđati kad kažete da ste protiv abortusa. Kakva je sramota biti protiv ubojstva? To je bila nekad sramota reći Hitleru, da se ne slažeš da ubija Židove – kazala je i naglasila: – Ista stvar! Samo što je upakirano u 'vlastiti izbor'. Ne, ja se ne slažem s ubojstvom. Ne, ne osuđujem ženu koja to čini. Zato što to nije moje pravo. Osuđujem grijeh koji ona čini, to je razlika. Nastavila je govoriti o oprostu te zaključila sljedećim riječima: – Nije fer da se drugome oduzima pravo na život.

mnogi tuguju Bivša missica i glumica preminula u 50. godini: 'Shrvani smo iznenadnim gubitkom' HOĆE DJECU Slavni pjevač priznao: 'Želim pronaći dečka i postati mamica' Sonja Bašić i Halid Muslimović PJEVAČ U NEVOLJI Halid se pojavio na sudu, suočen je s teškim optužbama: 'Grizao me i tukao'

auti nedopušteni
Razgovarali smo s čovjekom koji je dovezao Smart na Susak: Jedno me najviše zasmetalo...
Hrvatski Telekom
Prijenos signala
HT ima optičku infrastrukturu koja pokriva udaljenost od Zemlje do Mjeseca
  • K0mentar:

    Ne, ja se ne slažem s ubojstvom. Ne, ne osuđujem ženu koja to čini. Zato što to nije moje pravo. Osuđujem grijeh koji ona čini, to je razlika. Nastavila je govoriti o oprostu te zaključila sljedećim riječima: – Nije fer ... prikaži još! da se drugome oduzima pravo na život.

  • Rock:

    Mt 5,13-16 :))

  • Sparks18:

    Noc vjestica I slicne americke zabave su dobro planirani od strane njihove administracije kako bi slavlje krscanskih blagdana sveli na minimum. Jedan njihov veleposlanik na kraju mandata na pitanje novinara za cime zali sto nije uspio obaviti tijekom boravka u ... prikaži još! Hrvatskoj i odgovor je bio: zalim sto nisam uspio smanjiti utjecaj Katolicke Crkve na dogadjanjavu Hrvatskoj.