Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJJAČE ORUŽJE'

Nakon što ga je prijavila za obiteljsko nasilje, Dujmićeva supruga ostavila je znakovitu poruku

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
27.05.2020.
u 20:00

- Najjače čovjekovo oružje jest praštanje. Oprostiti znači ne biti naivan, ne dati se prevariti i zavesti od Zloga. Znači biti jak i odrastao, zreo čovjek i – pobijediti svako zlo - napisala je Dujmić uz zajedničku fotografiju sa suprugom.

Snježana Dujmić lani je supruga Rajka drugi put prijavila za obiteljsko nasilje, a glazbenik je završio u pritvoru. Sudsko ročište odgođeno je zbog epidemije koronavirusa, a Snježana je danas na Facebooku napisala znakovitu poruku.

1/6

- Najjače čovjekovo oružje jest praštanje. Oprostiti znači ne biti naivan, ne dati se prevariti i zavesti od Zloga. Znači biti jak i odrastao, zreo čovjek i – pobijediti svako zlo - napisala je Dujmić uz zajedničku fotografiju sa suprugom.

Foto: Daniel Pavlić

Snježana i dalje boravi u Gorskom kotaru, dok je Rajko u Zagrebu. Inače, Dujmićeva supruga je početkom godine za RTL Exkluziv kazala kako joj Rajko jako nedostaje.

-  Naravno da mi fali Rajko ali čujemo se sto puta dnevno, neki dan sam ga tako špotala jer 15 dana nije oprao kosu i nije se obrijao, on koji je kosu prao svaki dan. Kaže da mu teško pada zatvorenost. On nije vuk samotnjak, ali može biti sam,   bolji od mene to prihvati i odradi.- rekla je Snježana.

Rekla je i kako je Rajku oprostila za njegovo ponašanje prema njoj. - Vidjet ćemo što će biti. Rajko nije nasilnik i mnogi kažu da me je stalno tukao. Ne, ne! To je uvreda meni. Zar mislite da bih živjela s čovjekom koji me mlati - kazala je Snježana Dujmić.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Trpimir
Trpimir
22:41 27.05.2020.

Izmedju prastanja i vatanja motike nakon 2 i pol desetljeca uzdrzavanja lakse je oprostit. 😜 I gore bi ti oprostila anonimka da ne izgubis zlatnu koku.

IS
istinapakadbude
22:16 27.05.2020.

Kad se isprazni kasa bit cemo cetiri asa

BL
bluescreen
05:41 28.05.2020.

Do kada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije