Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

Nakon dvije godine veze! Slavna glumica zaručila se za kolegicu: 'Htjela sam da me baš ona zaprosi'

Kristen Stewart and Dylan Meyer out in New York
Foto: Dylan Travis/ABACA
1/6
02.11.2021.
u 20:02

Kristen i Dylan upoznale su se prije osam godina, a za njihovu romansu zaslužan je susret na zabavi zajedničkog prijatelja 2019. godine. Ubrzo su započele vezu, a Stewart je od početka naglašavala da s Dylan misli ozbiljno te da se s njom vidi u braku.

Glumica Kristen Stewart (31), koja je slavu stekla ulogom Belle Swan u vampirskoj sagi "Sumrak", otkrila je velike novosti na privatnom planu. Stewart je priznala da ju je partnerica, scenaristica Dylan Meyer, zaručila nakon dvije godine veze. Sretnu vijest otkrila je gostujući u emisiji  Howard Stern Show.

- Vjenčat ćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htjela sam da me baš ona zaprosi, pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dylan je to učinila - otkrila je glumica koja je prije još dvije godine nestrpljivo izjavila kako ne može dočekati prosidbu. 

Kristen i Dylan upoznale su se prije osam godina, a za njihovu romansu zaslužan je susret na zabavi zajedničkog prijatelja 2019. godine. Ubrzo su započele vezu, a Stewart je od početka naglašavala da s Dylan misli ozbiljno te da se s njom vidi u braku. 

Actress Kristen Stewart and her girlfriend Dylan Meyer are walking on the street in Soho, New York on September 11, 2021. Photo by Dylan Travis/ABACAPRESS.COM
Foto: Dylan Travis/ABACA
Ranije je bila s glumcem Robertom Pattinsonom, kolegom iz Sumrak sage, s kojim je hodala od 2009. do 2013. godine, 

Inače, Stewart je proteklih mjeseci u fokusu javnosti i zbog uloge princeze Diane koju je utjelovila u njezinom biografskom filmu. 

Film prikazuje  period od tri dana za vrijeme Božićnih praznika koje su princeza Diana i princ Charles uvijek provodili na imanju Sandringham, a upravo je tada odlučila okončati svoj brak sa suprugom.

-Jako se zaštitnički postavljam prema princezi Diani i ovoj ulozi. Bila je tako mlada, svatko je o njoj imao drugačije pretpostavke i perspektivu kako bi film trebao izgledati. Naravno možda neće sve biti točno, no  meni je bitno osobno iskustvo, želim da moja uloga princeze Diane bude posebna i svojstvena meni- rekla je prije početka snimanja Kristen, uz koju se u filmu pojavljuju i Sally Hawkins, Timothy Spall i Jack Farthing kao Charles.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije