Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Ivana Kindl nakon 15 godina prekinula vezu s kolegom: 'Kuhalo se to već duže vrijeme'

Ivana Kindl i Alen Križaj
Foto: Instagram
1/7
02.11.2021.
u 17:35

Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav - veli Ivana

Glazbenica Ivana Kindl (43) i njen dugogodišnji dečko Alen Križaj (41) nedavno su prekinuli vezu nakon 15 godina, a Ivana se iselila iz Alenovog stana u Velikoj Gorici, potvrdila nam je Ivana. 

- Točno je da nismo više zajedno, a to se "kuhalo" već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album - rekla nam je Ivana dodajući kako nije lak prekid nakon toliko godina, s obzirom da su poput obitelji. Zajedno odgajaju tri mačke, a brinu se i o dvije s ulice. 

- Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni suradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad. U procesu selidbe pomogli su mi prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila moja kolegica Mirna Škrgatić, koja mi je i najbolja prijateljica - priča nama Kindl koja nije izgubila vjeru u ljubav.

- Apsolutno ne! Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav. Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav - veli Ivana, kojoj je nedavno izašla pjesma "Pusti da se dogodi", za koju je napisala tekst, a s Alenom potpisuje glazbu. Novi album izlazi početkom iduće godine, a glazbenica koja iduće godine slavi 20 godina na sceni se nada kako će uskoro doći i nove svirke. 

- Voljela bih napraviti turneju po hrvatskim gradovima i promovirati album u Zagrebu, ali veliki je faktor i epidemija koronavirusa. Zato sam zapravo i odgodila izlazak albuma, no nadam se da će sve biti gotovo na proljeće - kaže glazbenica koja se proteklu godinu posvetila pisanju novih pjesama, a ako se nastavi ova situacija bez svirki, ima ideju i za druge poslove.

- Nije lako, ali mora se ići naprijed. Posljedice epidemije osjetit će se i kad sve ovo završi, a ako se nastavi ovaj niz razmišljam prvo da krenem s podukama u pjevanju, jer hrpa ljudi čeka da ih naučim, a vrlo mi je zanimljiv i radijski posao, i o tom sam počela intenzivno razmišljati. Sviđa mi se ono što radi Giuliano na Radio Dalmaciji, pa imam ideju da nešto slično napravim i na goričkim radijima. Slično radi i Nikolina Tomljanović na Radio Rijeci, koja ugošćuje glazbenike i pjeva s njima. Definitivno bih tako nešto uvela i ja, ali naravno da ne bih kopirala, nego bih imala svoj koncept - otkrila nam je Kindl. 

VIDEO: Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Golum
Golum
18:30 02.11.2021.

Sad je moderno da umjesto djece u spavacoj spavaju macke i psi i ujutro se maze sa vlasnikom....otisao svijet u 3 p.m.

DU
Deleted user
21:25 02.11.2021.

Zajedno su odgajali 3 mačke? Hahaha ..

ED
edvardl
18:11 02.11.2021.

Da su umjesto mačaka, imali i brinuli o djeci, ne bi se rastali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije