Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA DIJAGNOZA

Najtužniji dani poznate blogerice, bitku za život izgubila je njezina dvogodišnja kćerkica: Slomljeni smo

Foto: Instagram
1/5
23.06.2021.
u 21:35

Malena Eliza Adalynn tešku dijagnozu rijetkog rabdoidnog tumora dobila je kada je imala samo 10 mjeseci.

Blogerica Kate Hudson na Instagramu je podijelia tužnu vijest. naime, ona i njezin zaručnik Chance Moore oprostili su se os svoje kćerkice koja je izgubila bitku s karcinomom. Malena Eliza Adalynn tešku dijagnozu rijetkog rabdoidnog tumora dobila je kada je imala samo 10 mjeseci.

Foto: Instagram

'Moja slatka djevojčica. Ne znam kako ćemo dalje bez tebe. Znam da smo ti obećali da ćemo se hrabro boriti, baš kao što si i ti. Ali slomljeni smo. Iako znamo da više ne patiš, ne boli te ili ne frustriraš se kakav život je postao. Mislila sam da se, jer smo znali da umireš, tvoja smrt neće djelovati tako naglo. Ali je. Nisam bila spremna vidjeti ono što sam vidjela. Probudila sam se jutros, još uvijek snena, i dosegla za tvoju ruku. Ali nisi bila tamo. Otišla si sinoć' napisala je Hudson. 

Kate je sa svojim pratiteljima dijelila sve trenutke borbe svoje djevojčice u nadi kako će to pomoći i drugim roditeljima.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije