Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moli za pomoć

Nikolina Ristović objavila video snimljen na benzinskoj: Ovo je potresno, prestanite biti kreteni

Foto: reuters
1/8
23.06.2021.
u 18:50

Na benzinskoj je snimljeno nekoliko malih psića i Nikolina je upozorila ljude da počnu sterilizirati svoje pse.

Voditeljica Nikolina Ristović objavila je video snimljen na benzinskoj pumpi i snimke koje je objavila na Instagram storyju su zbilja potresne. Na benzinskoj je snimljeno nekoliko napuštenih malih psića i Nikolina je upozorila ljude da počnu sterilizirati svoje pse.

- Ovaj video je prepotresan. Snimljen na benzinskoj pumpi u blizini hrvatske granice. Srbija. Zaboga ljudi uozbiljite se i počnite sterilizirati svoje pse. Prestanite biti jebeni kreteni - upozorila je Ristović. Uskoro je na Instagram story dodala kontakt brojeve na koje se mogu javiti svi koji su spremni pomoći i zamolila je da joj se u inbox jave samo oni s ozbiljnim i konkretnim prijedlozima. Nikolina Pišek uvijek pomaže u zaštiti životinja i sama je vlasnica pasa i sudjelovala je u kampanjama za zaštitu životinja. Sudjelovala je tako u akciji "Udomi, ne kupuj" i uvijek pomaže u takvim akcijama.

Foto: Instagram

Nikolina je prije par mjeseci dobila i pravnu bitku koju je vodila protiv vlasnika psa koji je usmrtio njezinog ljubimca.

- Ovo je Tyson. Moj mali pas koji je umro prije sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali  istina je da nisam mogla podnijeti pomisao da ga fizički odstranim iz naših života nakon devet godina koje smo  proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon 7 godina. Čovjek koji je odgovoran za njegovu  smrt, koji je godinama terorizirao cijelo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijaliziranih njemačkih ovčara u garaži, Amir Isajbegović, je osuđen - napisala je Nikolina nedavno na Instagramu uz sliku na kojoj drži urnu svog psa. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar rondo
rondo
20:33 23.06.2021.

Preuzela izričaj kraja u kome živi.

DO
DonQuijote
21:14 23.06.2021.

Nekad lijepa zena prvo se potpuno unakazila operacijama a onda, da zlo ne bude samo, svojim bedastocama i glupim izjavama svakodnevno dokazuje da je i blesava

KO
Kott
19:27 23.06.2021.

Tko je ova? Kaj hoće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije