Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDA UKRADEN

Najsexy baka Balkana očarala je sve izazovnom haljinom i pokazala zavidnu liniju u osmom desetljeću života

Na vodičkoj rivi počeo CMC Festival , najveći festival domaće pop i zabavne glazbe
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
12.06.2021.
u 16:00

Neda je sinoć pjevala na CMC festivalu u Vodicama, a na sebi je imala izazovnu crvenu haljinu s prorezom, te je tako još jednom pokazala kako fenomenalno izgleda na pragu osmog desetljeća.

Najsexy baka Balkana Neda Ukraden za dva mjeseca proslavit će 71. rođendan, a premda je na sceni više od pola stoljeća, nastupa s jednakim žarom kao i na početku karijere. Neda je sinoć pjevala na CMC festivalu u Vodicama, a na sebi je imala izazovnu crvenu haljinu s prorezom, te je tako još jednom pokazala kako fenomenalno izgleda na pragu osmog desetljeća. 

11.06.2021.,Vodice - Na vodickoj rivi pocelo trinaesto izdanje CMC festivala. Neda Ukraden Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Moj status slobodne žene, odnosno kako se to kaže razvedena, nije slučajan. To je moj izbor jer ja ovako uživam u životu. Pravo da vam kažem, slobodna sam kao ptica. Mogu putovati, pjevati, ostati kod kuće ako mi se nikamo ne izlazi ili ne izlaziti ako mi se ne izlazi, mogu obući što hoću, kupiti koliko mogu i što hoću. Sve su to stvari koje u nekim vezama ne funkcioniraju. Zato sam se i razvela jer jako se teško nose muškarci sa ženom koja je uspješna, koja ima svoju karijeru, svoju popularnost. To mnogi muškarci ne mogu izdržati, kazala je nedavno za InMagazin i dodala kako ima pregršt udvarača. 

Podsjetimo, Neda je u braku s Milanom Bilbijom dobila kćer Jelenu, koja joj je podarila troje unuka. 

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

 

Ključne riječi

Komentara 1

GE
generacija66
11:06 13.06.2021.

Baka izbacila nogu, hm....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije