Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila drugo dijete

Najljepše vijesti za blagdane! Naša najpoznatija plus size manekenka otkrila: 'Sada sam potpuna'

Foto: Instagram
1/12
26.12.2023.
u 10:12

Lucija Lugomer na Instagramu je objavila fotku bebinih nožica. Uz objavu je napisala samo kratko: - Sada sam potpuna.

Lucija Lugomer, naša najpoznatija plus size manekenka otkrila je da je da je rodila svoje drugo dijete. Na Instagramu je objavila fotku bebinih nožica. Uz objavu je napisala samo kratko: - Sada sam potpuna. Lucija nije otkrila kada je točno rodila, a još nije s pratiteljima podijelila ni spol ni ime bebe. 

 

Na Instagramu je u 34. tjednu trudnoće objavila i fotografiju na kojoj je njezin trudnički trbuh u prvom planu. -  Ima nešto toliko moćno u stvaranju novoga života i u tim tragovima koji ostaju zauvijek na maminom tijelu. Zahvalna. Radosna. Dostojna. Svoj novi dodatak s ponosom ću nositi do kraja svoga života, dečki moji. - napisala je ispod fotografije na kojoj je pozirala u toplesu te je grudi prekrila rukama i istaknula svoj trudnički trbuh. Fotografija je dobila preko dvije tisuće lajkova, a pratitelji su u komentarima pohvalili ovu fotografiju. 

- Predivne fotke, fali samo jedan osmijeh. Prelijepa. Predivna žena. Uživaj u svakoj sekundi ... a strije - uspomena. Predivna žena. Bogu Hvala za sve. Lucija wooow. Blagoslovljena i predivno blistaš- napisali su joj pratitelji. U travnju ove godine objavila je kako je drugi put trudna i ispričala je kako je bila u nevjerici kada je kućni test za trudnoću bio pozitivan te je ubrzo otišla i kod liječnika koji je potvrdio da je trudna.  Nedavno je Instagram pratiteljima otkrila kako je ostala u šoku kada je vidjela koliko je kilograma dobila u trudnoći do 32. tjedna. - Toliko u šoku da sam i opsovala. Uglavnom, u 32 tjedna trudnoće sve zajedno dobila sam 1,5 kilograma - napisala je u opisu videa koji je objavila. 

VEZANI ČLANCI:

Sa suprugom Danijelom Grlićem u braku je od 2018. godine, a  zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu i imaju trogodišnjeg sina Leona. Lucija i Danijel nedavno su proslavili i godišnjicu veze i tada je u svojoj objavi ispričala kako proslava nije ispala baš kako je planirala. 
- Naših 8 godina. Dado bi bez greške rekao 'Nos nam po*ran' a ja bi zakolutala očima.  Ajmo malo biti realni - onako, u prkos Instagram načelima. Imala sam puno veće planove za današnji dan, ajmo rezervacija večere, imamo tetu čuvalicu, pa ajmo fotografa da opali par za uspomenu...možda neki video ako nam se zvijezde poklope. Ja ću frizeru na frizuru i nabacit dobru štiklu a on će srediti bradu i obući košulju. - napisala je Lucija nedavno na Instagramu koji su joj bili planovi za proslavu godišnjice, a što se na kraju dogodilo. 
- No, činjenica je da smo danas prospavali pola dana i pokušali smiriti moj niski tlak, otišli na ultrazvuk bebe, počastili se pizzom i potom na roditeljski sastanak u vrtić. Nismo si kupili nikakve poklone, nismo opalili niti jednu fotku, okupali smo dijete zajedno i navečer ćemo pogledati Masterchefa. Ono što vam mogu reći jest da smo pronašli balans u očekivanjima.  Dado, sve znaš i to je najbitnije. Ostali, ja se nadam da ćete pronaći u životu partnera koji drži do one 'u dobru i u zlu' - jer to je jedina istina koja postoji. - napisala je Lucija. 

VIDEO Lana Jurčević otkrila spol bebe i detalje poroda: 'Nisam se ni snašla'

Komentara 1

ST
Stradivari777
20:19 26.12.2023.

Ne mogu vjerovati da postoje ljudi koje zanima ovo, i sto je najžalosnije likovi poput nje, knol, šmuput itd plaćaju ovakve samopromocije. Bas kao što neka naša javna poduzeća plaćaju svoju samopromociju, doduše javnim novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije