Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na godišnjicu

Na isti dan kao i legendarni pjevač Toma Zdravković, preminuo njegov brat Ivan: Nedavno je imao tešku operaciju

Toma Zdravković
Screenshot
01.10.2021.
u 12:51

Ivanov sin nedavno je srpske medije zamolio za razumijevanje jer mu je otac nedavno slomio kuk, a strahovao je od zaraze koronavirusom.

Ivan Zdravković, brat pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića, za koga gotovo nitko nije znao, preminuo je u četvrtak u 90. godini života i to na isti dan kada je umro i legendarni pjevač, piše Blic

Ivan je preminuo u Beogradu 30. rujna, na 30. godišnjicu bratova odlaska, nakon što je imao tešku operaciju zbog koje je donedavno još bio u bolnici. No, pustili su ga, a tamošnji mediji pišu kako su kola Hitne pomoći često bila na njegovoj adresi. 

Ivanov sin nedavno je srpske medije zamolio za razumijevanje jer mu je otac nedavno slomio kuk, a strahovao je od zaraze koronavirusom. 

Inače, uspomena na legendu jugoslavenske glazbe ne blijedi ni 30 godina nakon njegove smrti, a nedavno je  oživio i film o njegovu životu jednostavnog naziva "Toma". Jedan od najvećih boema svog vremena 1991. izgubio je dugogodišnju bitku s opakom bolesti i preminuo u 53. godini. Pjevač je osim po hitovima, ostao zapamćen i po brojnim ljubavima, strasti prema ženama, alkoholu i kocki. Pjevač je volio Anđelu, Slavicu, Olgicu, Danku, Nadu, ali srce mu je zauvijek zarobila samo jedna, njegova supruga Gordana, koja je nakon gledanja filma progovorila o svojem životu s Tomom za srpsku televiziju K1 .

"Život s Tomom nije bio lak, ali nije bilo ni teško. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena ličnost i morala sam to prihvatiti. Nisam ga htjela mijenjati. Morala sam se uklopiti u njegov život", ispričala je Gordana, koja je s Tomom u braku provela 18 godina.

"Bio je nepovjerljiv, stalno je imao sumnje. Govorio je da mu je isto živi li u palači ili u sobici. Stalno je bio na ivici. Tražio je slobodu", prisjetila se nedavno.

VIDEO>>Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
13:57 01.10.2021.

Godišnjica AG Matoša ili Cesarića ili Šimića nikad neće dobiti pozornost Tome Zdravkovića

YE
Yeah
23:15 01.10.2021.

Zna se sto je ovdje "in".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije