Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutarnja vožnja

Poznata srpska glumica zapjevala hit Doris Dragović i poručila: 'Umorna sam da se meni sudi'

Foto: PROMO
1/8
01.10.2021.
u 11:31

Nakon što je zaželjela dobro jutro svojim pratiteljima, Anđelka je zapjevala stihove pjesme 'Krivi ljudi'.

Srpsku glumicu Anđelku Prpić (36) hrvatska javnost najbolje poznaje po humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' koja se dugo vrti na RTL programu. Aktivna na društvenim mrežama. Anđelka je sada uz jutarnju vožnju automobilom podijelila i video u kojem pjeva veliki hit naše pjevačice Doris Dragović. 

Nakon što je zaželjela dobro jutro svojim pratiteljima, Anđelka je zapjevala stihove pjesme 'Krivi ljudi'.

- Umorna sam da se meni sudi - pjevala je Anđelka, dok joj je u krilu sjedio njezin pas.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Neki su pomislila i da se iza stiha krije neka poruka, pogotovo zbog toga što nije pjevala ništa dalje od njega. Naime, glumica se nedavno razvela od supruga Darija Prpića s kojim ima sedmogodišnjeg sina Jakšu.

- Unutar obitelji, a iako smo suprug i ja razvedeni, mi smo i dalje obitelj, znamo što smo i kakvi smo. Na primitivne laži, kakvih je dosta bilo, jednostavno se nisam obazirala. Nisam ih htjela ni komentirati. Kada jednom pipnete u nešto što smrdi, vaše su ruke zaprljane i kasnije je teško oprati se - rekla je glumica svojedobno.

Nakon nekog vremena Anđelka je priznala da je krenula i na psihoterapiju. Također, srpski mediji pisali su da je navodno uplovila u vezu s bivšim dečkom pop-pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem. Njih dvoje poznaju se dugo, a Anđelka je čak s bivšim suprugom bila na Aleksandrinoj promociji u Srđanovu restoranu. Njihova romansa planula je, kako tvrde, tek nakon što su oboje prekinuli svoje prijašnje odnose. Izvori bliski glumici tvrde da je Anđelka sretna i zadovoljna te da vrijeme često provodi u lokalu svog novog partnera.

VIDEO>>Đurđa Tedeschi (78) pleše tango 10 mjeseci

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:55 01.10.2021.

Još jedno izvješće o krivim ljudima...

Avatar Idler
Idler
11:59 01.10.2021.

A kaj je mela za fruštuk ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije