Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se "Dar Mar"

Nakon lavine loših komentara Nova TV je maknula seriju "Bogu iza nogu" iz udarnog termina, a imaju i zamjenu

Bogu iza nogu
Foto: Nova TV
1/8
01.10.2021.
u 12:10

Serija "Bogu iza nogu" bila je jedan od jesenskih aduta Nove TV, no od samoga početka gledatelji su sasuli paljbu kritika na istu, a mnogi su istaknuli da vrijeđa njihovu inteligenciju.

Serija "Bogu iza nogu" bila je jedan od jesenskih aduta Nove TV, no od samoga početka gledatelji su sasuli paljbu kritika na istu, a mnogi su istaknuli da vrijeđa njihovu inteligenciju.

Glumačku ekipu serije čine dobro poznata lica, Slavko Sobin, Mirna Medaković Stepinac i Fillip Juričić no gledatelji su ju na IMB-u ocijenili ocjenom 1,6, a zbog lošijih kritika i slabe gledanosti u prime time termin vraća se serija "Dar Mar" koja je prošle očito polučila bolje rezultate.

"Bogu iza nogu" prati niz veoma živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol i njihove svakodnevne avanture koje su gledatelje trebale nasmijati do suza zbog brojnih zapleta no sudeći po komentarima nakon samo nekoliko epizoda, serija je bila sve samo ne urnebesna.

"Užas od serije, dosta mi je bila prva epizoda","Ovo je žalosno, a ne smiješno", "Ne valja ništa", "Da se bira najgora serija ne bi bila ni na zadnjem mjestu", "Ako je suditi po prvoj epizodi reklame su najbolji dio serije",  "Baš sam se razočarala", "Nikad lošiju domaću seriju nisam gleda" samo su dio komentara, pa će serija sada prikazivati u novom terminu, subotom navečer od 20:15 i to u duploj dozi, dok će se u njezinom dosadašnjem terminu prikazivati druga sezona serije "Dar Mar",

Novi nastavci serije donose brojne zavrzlame i komične trenutke koje vode prema neočekivanom raspletu, a serija i u novoj sezoni okuplja vrhunsku glumačku postavu, te ju proširuje s nekim novim imenima. Humoristična serija u produkciji Nove TV s emitiranjem kreće u ponedjeljak 4. listopada.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar gulag
gulag
13:15 01.10.2021.

Najgora serija svih vremena! Definitivno NAJGORA!!!! Ko je to snimio trebalo bi mu doživotno zabraniti rad na filmu!

MA
marcellus
12:42 01.10.2021.

Gledatelji se žale da serija vrijeđa njihovu inteligenciju? Nemoguće je uvrijediti ili potcijeniti inteligenciju TV gledatelja, naročito TV gledatelja domaćih humorističkih serija. Tko ima samo naznake inteligencije ionako ne gleda ni novu tv ni domaće serije. Pametni znaju čemu služe hbo i netflix, a za sve ostale tu su realityji i cajke

KU
kuramela
13:25 01.10.2021.

Ima li itko sposoban napisati pristojnu seriju ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije