Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Miro Ungar među prvima se upisao u knjigu žalosti za Milana Bandića: Do groba sam mu zahvalan

Zagreb: Miro Ungar dolazi u Poglavarstvo upisati se u knjigu žalosti za Milana Bandića
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
28.02.2021.
u 12:30

Bio je čovjek koji  je ovom gradu dao puno lijepih stvari i uvijek se trudio da se njegova obećanja i završe, rekao je Ungar.

Glazbenik Miro Ungar među prvima je došao u zgradu Gradskog poglavarstva kako bi se upisao u knjigu žalosti za Milana Bandića. Rekao je kako mu je pokojni gradonačelnik Zagreba puno značio i godišnje su se viđali svega četiri do pet puta, ali često mu je bio u mislima kao i sve što je lijepo napravio za Zagreb.

- Bio je čovjek koji  je ovom gradu dao puno lijepih stvari i uvijek se trudio da se njegova obećanja i završe. Netko će reći da je to radio s nečijim tuđim novcima, ali to nije istina jer budžet mu je bio odobren uvijek i nije radio s tuđim novcima nego s onima koji su se odobrili. Niti gradonačelnik New Yorka ili Londona ne rade sa svojim novcima. - istaknuo je Ungar.

Među najveće zasluge Bandića nabraja brojne obnovljene vrtiće,  škole i ceste te i fontane koje se nalaze u neposrednoj blizini Gradskog poglavarstva.

- Napravio je tu nešto lijepo, on je zamislio te fontane. Nije ih on crtao i izvodio radove, ali on je to osmislio baš kao što je osmislio da Zagreb dobije cabaret koji sam ja vodio. Nakon desetljeća što Zagreb nije imao cabaret dobio ga je u napuštenom gradskom prostoru. U tom prostoru je dobio mjesto za kulturnu zabavu i svaka naša predstava bila je mala kazališna predstava. Meni je povjerio taj zadatak oko cabareta i do groba sam mu zahvalan na tome. Novi ljudi će doći koji se moraju jako potruditi da budu bolji od njega.  - zaključio je Ungar.

Ključne riječi

Komentara 4

TR
transmiter
20:25 28.02.2021.

Koje su to ljepe stvari tvoj kabaret ili zahod skup kao da je od zlata bjeg od policije itd,itd.

ST
stopostohrvat.
23:57 02.03.2021.

A zbog cega di mu zahvalan. Koliko je tebi odvali iz Gradskog proracuna. Niste sigurno sisali istu sisu zajedno.

AD
adminka
06:06 01.03.2021.

Mirek stari žmukler ne misli da su novci građana ti kojima ga je Mile pomogal? licemjer stari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije