Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji su ga podržali

Mirko iz 'Ženim sina' bio je striper: Dvjestotinjak pohotnih žena nije skidalo pogled

Foto: Instagram
1/7
23.08.2022.
u 15:52

Mirko Ranogajec sudjeluje u showu "Ženim sina" gdje uz pomoć tate traži idealnu životnu partnericu.

Mirko Ranogajec, 'dečko modernog doba' i Instagramska zvijezda u usponu koji je u vječitom sukobu sa svojim ocem Miljenkom s kojim kreće u avanturu u showu "Ženim sina" u nadi da će mu ova emisija pomoći u pronalasku životne partnerice.  U najavi emisije koja se prikazuje na Novoj TV Mirko, koji je i fitness trener otkrio je kakve žena ga privlače.

- Da je atraktivna. Muško kada vidi curu u dvije sekunde vidi je li mu atraktivna ili nije. Da mogu razgovarati s njom, a ne da imam osjećaj kao da razgovaram s djetetom od četiri godine - kazao je. Prije četiri godine počeo je raditi i kao striper i tako je zarađivao za život, a u jednom razgovoru za 24 sata prisjetio se i jednog od svojih prvih nastupa.

- Nastup je bio u noćnom klubu u Zadru. Ladies night, a dvjestotinjak pohotnih žena nije skidalo pogled s pozornice. Bio sam početnik s još dva dečka, prava profesionalca. Dogovor je bio da budem rezerva, da ‘oštrim’ svoj zanat... No bacili su me u vatru. Kolega mi je rekao: ‘Mirko, stavi šlag na ruke i izaberi jednu djevojku koju ćeš podignuti na binu’. Bilo je ludo i nezaboravno - prisjetio se. Roditelji su podržali ideju da bude striper, a njemu se svidjela ideja dobre zarade ovim poslom, iako je to daleko od onoga što vidimo u filmovima gdje žene bacaju ogromne svote novaca muškarcima koji se skidaju na privatnim zabavama ili u klubovima. 

-  Možemo reći da je zarada malo iznad hrvatske prosječne plaće. S obzirom na to da stripera na ovom području ima malo, lova bi na kraju mjeseca mogla biti bolja. U Americi lete novčanice od 100 dolara, a meni su ubacivale po 10 ili 20 kuna.  - kazao je Mirko.  Veli kako se nikada ne skida do kraja, a na pitanje upušta li se u seksualne odnose s djevojkama pred kojima izvodi svoje striptiz točke rekao je kako to ne radi, a pouka mu je bila jedna situacija koju želi zaboraviti. - Nakon jedne gaže završio sam u krevetu s kumom. Sutradan sam joj ušao u profil i vidio kako je u dugogodišnjoj vezi. Ne podržavam takvo ponašanje - rekao je Mirko.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s pozornice: Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti

Komentara 1

LA
lajh1985
17:50 23.08.2022.

Bolje pokazivat misice i ako ima zena koje hoce platit bolje za to bolje neg delat u supermarketu ili neku tesku fizikaliju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije