Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA OBLJETNICA

Nina Badrić u emotivnoj posveti prisjetila se pokojnog oca Sime: 'Nedostaješ u svemu'

Zagreb: Nina Badrić predstavila novi live album "Peristil Sentimenti"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
23.08.2022.
u 10:44

U spomen na oca objavila je niz njegovih fotografija, a među njima se našla i jedna zajednička. Na crno-bijeloj fotografiji Nina grli svog oca

Pjevačica Nina Badrić (50) na Instagramu je objavila tužnu posvetu svom voljenom ocu Simi, koji je preminuo na današnji dan prije osam godina.

U spomen na oca objavila je niz njegovih fotografija, a među njima se našla i jedna zajednička. Na crno-bijeloj fotografiji Nina grli svog oca.

 

- Nedostaješ u svemu... TATA - napisala je pokraj objave uz datum smrti i današnji datum i dodala emotikone srca.

Objava je u sat vremena skupila 2000 lajkova i brojne komentare podrške, među kojima su bili i oni Ninine sestre Sunčice, te njenih kolegica Lane Jurčević, Semente Rajhard i Ivane Plechinger. 

Nina je bila jako vezana za oca i uvijek se vodila njegovim savjetima. Kada je u medijima prvi put govorila o smrti svog oca izjavila je : 

- Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u  životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti.

VIDEO: Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije