Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najam od 1,300,000 eura

Luksuzna jahta na kojoj Beyonce uživa na našoj obali ima teretanu, kino, vinski podrum, lift...

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/13
23.08.2022.
u 12:30

Jahta na kojoj se slavna glazbena obitelj odmara zove se Faith i vlasnik joj je Lawrence Stroll, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1.

Svjetski mediji prenose kako Beyonce i njezin suprug Jay-Z s djecom ljetuju na našoj obali na skupocjenoj jahti koja je jučer bila usidrena u blizini Cavtata. Jahta na kojoj se slavna glazbena obitelj odmara zove se Faith i vlasnik joj je Lawrence Stroll, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1.

Ova jahta gostima nudi sve što mogu pronaći u luksuznim hotelima jer ima svoj bazen, teretanu, sobu za masaže, spa centar, sobu za kino projekcije, klavir, kamin, lift, vinski podrum i luksuzno je uređena. Gostima je na raspolaganju 31 član posade, jahta ima sedam kabina i može primiti 12 gostiju. Tjedni najam ove jahte kako piše na stranici yachtcharterfleet iznosi 1,300,000 eura. Beyonce je s obitelji u Hrvatskoj bila i prije dvije godine kada je na našoj obali proslavila i rođendan, a tada su boravili na jahti  Lana, čiji tjedni najam stoji dva milijuna dolara i tada su u Hrvatskoj odmarali tjedan dana.

Tom prilikom su bili su na otoku Žutu, usidrili su se na jedan dan i u blizini otoka Tri sestrice i tamo su prenoćili, a ujutro su krenuli prema otočiću Vrniku gdje ih je čekao prijatelj iz New Yorka. Kada su 2009. godine prvi put ljetovali u Hrvatskoj njihov boravak obilježio je i jedan incident. Naime, tada je njihov tjelohranitelj nasrnuo na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje i jednom je reporteru kameru bacio u more, a njega je udario nogom.  

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Teig1
12:39 23.08.2022.

Sve imaju na jahti, all izgleda zaželili se ćevapa i sunca.

PO
poluvodič
13:16 23.08.2022.

Koju lovu ovi dižu moj pajdo, i to se nikad umorili nisu. Svaka čast.

Avatar Ujakjure
Ujakjure
13:08 23.08.2022.

To je jahta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije