Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Života na vagi'

Batinić pratiteljima pokazala stanje iza kulisa showa, otkrila kako izgleda prije snimanja i nakon što je srede za TV

Foto: RTL/Instagram
1/4
23.08.2022.
u 09:24

Batinić je na Instagram storyju objavila nekoliko fotografija i videa u kojima se vidi kako izgleda prije i poslije uređivanja za  snimanje. Voditeljica je priznala da se opustila na godišnjem odmoru, te da je zapostavila svoju kosu.

Bliži se početak nove sezone 'Života na vagi', a kako izgleda iza kulisa tog showa pokazala je voditeljica Marijana Batinić (41). Batinić je na Instagram storyju objavila nekoliko fotografija i videa u kojima se vidi kako izgleda prije i poslije uređivanja za  snimanje.

Voditeljica je priznala da se opustila na godišnjem odmoru, te da je zapostavila svoju kosu. Snimanje se odvija u Gorskom kotaru, a Batinić je otkrila kakvo je vrijeme tamo. 

Foto: Instagram

- A to što je u Gorskom kotaru 15 stupnjeva niže, to se ne vidi - stoji u jednom Storyju kojeg je objavila. 
Otkrila je i kako na odmoru nije previše pazila na svoj izgled. 

Foto: Instagram

- A ovakva sam došla, pa malo gora (ovdje mi je dobro svjetlo). Ispucane kože...sunce, more, jelo, piće - dodala je. 

Foto: Instagram

Podsjetimo,snima se šesta sezona showa "Život na vagi" u kojem ćemo uskoro na RTL-u gledati 20 natjecatelja koji pokušavaju promijeniti svoje životne navike i riješiti se viška kilograma. Treneri su i ove sezone Maja Ćustić i Edin Mehmedović, a voditeljica je Marijana Batinić. U pauzama snimanja ovaj trio nađe vremena i za malo zabave, pa je tako Edo nedavno objavio fotografiju na kojoj je Marijana Batinić stala na vagu i napisao je šaljivi opis. 

- Dame i gospodo kakav šok na vaganju! Marijana Batinić nalazi se ispod žute linije. Njena nova trenerica @mc_personal_trainer već je smislila nove vježbe kojima će našoj Marijani zagorčavati život. Ja samo glumim šok i vjevericu, jer kao ne znam kakva je na treningu. Majo sretno! A sad za ozbiljno… kakve mi rezultate imamo na vaganju to je zbilja nestvarno - piše trener Edo. 

Produkcija je najavila kako je ova je sezona ekstremna te nema prostora za popuštanje i natjecatelji će to spoznati na samom početku. - Čine mi se ozbiljniji, borbeniji i uporniji, ali tek smo na početku pa ih neću puno hvaliti da se ne iznenadim - rekla je trenerica Maja. Trener Edo u najavi nove sezone je rekao kako će ova sezona biti puna iznenađenja. - Timovi su odabrani, a kandidati su prionuli na posao. Pažljivo slušam njihove priče i pratim sve što rade na treningu. Očekujte neočekivano! - otkrio je Edo.

VIDEO Beyonce i Jay-Z opet ljetuju na našoj obali

Komentara 1

Avatar kvasac60
kvasac60
10:00 23.08.2022.

Kozmetika sve spašava..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije