Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA OBLJETNICA

Meri Cetinić prisjetila se pokojne kćeri: 'Ti sa anđelima, a ja u ovoj suznoj dolini'

Meri Cetinić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
01.12.2021.
u 20:10

- Opet je pola godine je prošlo, mila...rano koja ne prolazi... Te godine si mi iz Korčule poslala mail s pjesmom "Božić je tu" koju si napisala i otpjevala i kratko napisala "evo ti za Božić"! Pjesma je bila krasna i predložila sam da je zajedno otpjevamo - prisjetila se glazbena diva

Glazbena diva Meri Cetinić (68) na Facebooku se prisjetila pokojne kćeri Ivane Burić, koja je preminula prije točno šest mjeseci u 45. godini života. Meri je objavila njihovu zajedničku pjesmu "Božić je tu", te napisala kako je ona nastala. 

- Opet je pola godine je prošlo, mila...rano koja ne prolazi... Te godine si mi iz Korčule poslala mail s pjesmom "Božić je tu" koju si napisala i otpjevala i kratko napisala "evo ti za Božić"! Pjesma je bila krasna i predložila sam da je zajedno otpjevamo. Snimile smo je u Dade, a barba Tonči je završio produkciju.Pozvale smo i slatke Splitske bomboncine da svojim dječjim glasovima uljepšaju veseli dah Božića, Teana ih je pripremila! Matko je snimio i ovaj spot, iako je bilo hladno i kišovito, svi smo bili radosni. Hvala ti, jedina moja Ivana na ovom prekrasnom daru, neka me grije ovog Božića, ti sa anđelima, a ja u ovoj suznoj dolini...jer,"Bilo sunce ili kiša, ja ću naći tvoj trag! I ovaj Božić ti opet bit ćeš sa mnom, jer gdje god da kreneš, ja slijedit ću te tamo....!" Ljubim te for ever and ever, priko svih svemira! - napisala je Cetinić. 

Ivana Burić preminula je početkom lipnja u bolnici u Splitu nakon duge i teške bolesti, a emotivna pjevačica tužnu je vijest tada s pratiteljima podijelila na Facebooku. 

"S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC-u Split u 45. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor... činile su naš život sretnim, prepun ljubavi... Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno... Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano: 'Mami, I love you' odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi...", napisala je naša glazbena diva tada  na Facebooku.  

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka i bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu. Zajedno su 2014. godine izdale i album "Dozvoli mi".  

– Nije bilo lako uskladiti pjevačku karijeru s majčinskom zato što sam oduvijek bila jako aktivna. Moj poziv traži bezbrojna putovanja, puno rada i vježbanja. No Ivana je rano prihvatila takav način života, na neki način je i ona sazrijevala i upijala tu umjetnost – ispričala je Meri u jednom intervjuu.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije