Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledateljice napale Sanelu zbog odjeće u kojoj je stigla pred Edina: 'O Bože, očito se od ljubavi smrzava'

Foto: RTL, Facebook
1/8
01.12.2021.
u 08:41

Mnogi su ostali u čudu što je Sanela odjenula krznenu bundu iako je snimanje bilo u ljetno vrijeme kada su temperature bile poprilično visoke.

U sinoćnoj epizodi showa ''Brak na prvu'' parovi su se razdvojili na nekoliko dana da bi u miru donijeli konačnu odluku žele li nastaviti vezu ili se zauvijek pozdraviti sa svojim partnerom, a Ana i Marinko te Sanela i Edin spremni su za korak dalje.

Nakon što su neko vrijeme proveli razdvojeni, došlo je vrijeme za ponovni susret Sanele i Edina, a oboje su naglasili da ne žale ni trenutka zbog svega te da ne sumnjaju u svoju odluku. Edin je bio oduševljen Sanelinim izgledom, a potom je rekao: „Znao sam odmah da si ti ta i nikad sretniji nisam bio otkako si ti pored mene. Vjerujem u nas, vjerujem u tebe i obećavam da ću te pratiti u stopu – i u dobru i u zlu; kud god krenuli, bit ćemo zajedno. Ljubavi, moja je odluka jednostavna i jasna, svoj život želim provesti s tobom.“

Sanelu su ganule Edinove riječi, a zatim je rekla: „Ti si moje sunce, moje nebo, moje zvijezde, moj svijet i želim se buditi uz tebe i zaspati kraj tebe do kraja svog života.“ Potom su se poljubili i Sanela je dodala: „Mislim da je to to i da će taj zajednički život trajati do kraja života.“ 

Foto: RTL/Screenshot

Iako se posljednjih dana često raspravlja o njihovu odnosu na društvenim mrežama, ovog puta gledatelji su odlučili prokomentirati Sanelin izgled. Naime, mnogi su ostali u čudu što je Sanela odjenula krznenu bundu iako je snimanje bilo u ljetno vrijeme kada su temperature bile poprilično visoke. 

"Vani je 40 stupnjeva, a ona u krznenoj bundi. O Bože...", "Nije bitno koliko je stupnjeva kad se treba reklamirati bunda", "Od ljubavi se smrzava pa joj treba bunda. A dolje ljetne sandale. Netko bi rekao da je prava Bosanka", nizali su se komentari gledatelja. Ovaj potonji zasmetao je jednoj gledateljici koja je odlučila stati u Sanelinu obranu. 

"Što to Bosankama fali? Bosanke se znaju odjenuti. Sanela možda i jest porijeklom Bosanka, ali nije odrasla u Bosni. Bosanke znaju kada je vrijeme za bunde, a bunda ne čini osobu ni garderoba. Važni su karakter, izgled i poštovanje", zaključila je raspravu jedna od gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti' 

Ključne riječi

Komentara 1

ID
ivo.dzinic
16:27 01.12.2021.

Još uvojek to netko prati i gleda na tv-u. Oslobodi me Bože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije