Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je i archie s njom

Meghan Markle osobno je kontaktirala kraljicu prije sprovoda kako bi joj rekla jednu stvar

Kraljica Elizabetha i Meghan Markle
Foto: Instagram
1/8
24.04.2021.
u 08:55

Inače, Harry je jednom prilikom otkrio da se on i supruga tu i tamo čuju s kraljicom preko Zooma te da su tako ona i pokojni princ Philip pratili Archiejevo odrastanje.

Princ Harry (36) vratio se u Ameriku nakon što je nazočio sprovodu svog djeda Philipa, na kojemu njegova supruga Meghan Markle (39) nije bila jer joj je doktor preporučio da zbog visoke trudnoće ipak stoji kući. No, to ju nije spriječilo da kontaktira kraljicu, pišu mediji. 

Vojvotkinja od Sussexa sprovod je pratila iz njenog i Harryjevog doma u Kaliforniji, a prije samog sprovoda Meghan je o svemu obavijestila kraljicu osobno.

"Meghan je razgovarala s Harryjem o svemu prije njegovog puta u Britaniju, a ona i Archie čuli su se i s kraljicom", rekao je blizak izvor. Kako je dodao, tu je bio i maleni Archie. 

Inače, Harry je jednom prilikom otkrio da se on i supruga tu i tamo čuju s kraljicom preko Zooma te da su tako ona i pokojni princ Philip pratili Archiejevo odrastanje.

"Meghan i Harry bili su u kontaktu svakog dana u periodu oko sprovoda. Zna da je Harryju put u Englesku bio težak. Nije htio ostaviti Meghan i Archieja. Meghan mu je svakog dana ponavljala da su dobro, nije htjela da se brine", dodao je izvor.

Inače, iako nije prisustvovala sprovodu, u kapelici se našao i poseban ručno izrađeni vijenac koji su odabrali ona i Harry uz pomoć suradnice Willow Crosley, koja je bila zadužena za cvijeće na njihovom vjenčanju 2018. te Archiejevom krštenju 2019. godine.  Odabir cvijeća također ima posebnu simboliku za takvu prigodu pa se Meghan odlučila na za nacionalni cvijet Grčke, meki primog, odnosno medvjedovina u znak Philipovog porijekla te plavi kotrljan koji reprezentira mornaricu za koju je vojvoda bio službeno vezan. Uz to, dodala je i ruže koje su odlika mjeseca lipnja, u kojem se princ Philip rodio.

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije