Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvorilo joj je to probleme

Meghan Markle iznenadila je sve ovim otkrićem: To je moje pravo ime

Foto: PA/Pixsell
1/11
14.10.2023.
u 17:30

Jednom prilikom novinarka je suprugu princa Harryja oslovila s Rachel, a tako se zove njezin lik u seriji "Suits" i ubrzo je doznala kako nije pogriješila kada je Meghan nazvala Rachel...

Na TikToku novi viralni video je onaj u kojem Meghan Markle razgovara s novinarima, a jedna novinarka je postavljajući joj pitanje glumicu oslovila s Rachel po liku kojeg je vojvotkinja od Sussexa igrala u poznatoj seriji "Suits". Novinarka se odmah ispričala, a Meghan ju je iznenadila odgovorom. - Moje pravo ime je Rachel. Naime, moji roditelji su me nazvali Rachel Meghan Markle, tako da i u stvarnom životu imam ime kao lik iz serije, ali nikada me nitko nije tako zvao. To mi je uzrokovalo brojne poteškoće s pravnim dokumentima tijekom života - ispričala je supruga princa Harryja i dodala: Tako da niste pogriješili kad ste mi se obratili s Rachel.

Novinarka je dodala kako nije bila upoznata s ovom informacijom, a Meghan je u šali dodala: Ma, sigurno ste to znali kad ste mi postavili tako pitanje.  Serija "Suits" imala je devet sezona i nedavno je dospjela među 10 najboljih serija na streaming platformi Netflix, a zadnja sezone je prikazana 2019. godine.

Radnja serije je smještena u New Yorku, te prati odvjetnika Mikea, kojeg glumi Patrick J Adams, koji je dobio posao iz snova iako nikada nije završio pravni fakultet. Meghan je također glumila odvjetnicu u seriji, i njezin lik Rachel se zaljubi u Mikea. Bivša glumica bila je stalni lik u seriji sedam sezona prije nego što je napustila seriju 2018. uoči svog kraljevskog vjenčanja s princem Harryjem.

1/21

Deadline izvještava da tvorac serije, Aaron Korsh, sada radi na spin offu serije za NBC Universal. Iako nije objavljeno hoće li se Meghan pojaviti u novoj seriji, šuška se da će se vratiti glumi. Njezin lik Rachel zavoljeli su fanovi serije "Suits" koji su bili itekako razočarani što se nije vratila posljednje dvije sezone. U toj je seriji Meghan snimila više od 100 epizoda, a britanski medij The Mirror otkrio je da je zarađivala oko 43.000 eura po epizodi ili gotovo 400.000 eura godišnje.

 

@suitsarmy Meghan Markle Name Is Rachel omg #suitsnetflix #suitstvshow #suits #fyp ♬ original sound - Suitsarmy

 

A iako je prestala sa snimanjem, ona i danas zarađuje od te uloge pa se tako doznalo kako prema ugovoru ona (kao i drugi glumci) dobiva tantijeme svaki put kada se bilo gdje u SAD-u ili na Peacocku prikaže serija. Magazin Marie Claire tvrdi kako će Meghan dobiti tantijeme i od Netflixa gdje se serija također prikazuje. Spomenuti britanski medij piše također kako su njezini tantijemi pomogli kada su ona i Harry kupovali svoj luksuzni dom u Montecitu vrijedan više od 15 milijuna dolara 2020. godine. 

VIDEO Željko Bebek o svojem odnosu s Goranom Bregovićem: Ne možemo izmijeniti tri rečenice u razgovoru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije