Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješni glazbenik

Matija Cvek na koncertu otkrio ime svoje kćeri: 'Ja vas molim jedan veliki pljesak'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
29.02.2024.
u 16:30

Njegova partnerica Miriam Cikron rodila je kćer, a ovo mu je bio i prvi koncert nakon što se doznalo da je postao tata po prvi put.

Glazbenik Matija Cvek u srijedu je održao koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture i sve oduševio. Naime, radi se o trećem koncertu ovog glazbenika u ovoj dvorani tijekom veljače. Cvek je Tvornicu napunio 23. i 24. veljače, a potom uzeo nekoliko dana odmora i treći koncert zakazao za 28. veljače. Matija je nastupio sa svojim bendom "The Funkensteins" te su izveli brojne njegove hitove poput "Drama", "Ptice", "Trebaš li me", "Visine" i drugima. 

A ovo mu je i prvi koncert nakon što se doznalo da je postao tata po prvi put. Naime, njegova partnerica Miriam Cikron rodila je kćer, a na koncertu je otkrio i kako su nazvali kćer. 

- Ja vas molim jedan veliki pljesak za Lotu - poručio je s pozornice na veliko oduševljenje publike, piše Showbuzz

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, glazbenik je za medije potvrdio da je postao tata.

- Istina je. Postao sam tata. Doma je velika zbrka, nemam vremena za otkrivati detalje - rekao je ranije. Da će postati otac odao je pratiteljima na društvenoj mreži Instagram krajem studenog. Podijelio je tada fotografiju na kojoj čita knjigu "Trudnoća“, a u opis je dodao "Za glupane“.

Nakon toga nije puno pričao o nadolazećoj prinovi, no o odlučio je podijeliti neke detalje za  IN magazin. ''Termin je kraj drugog mjeseca, jako se veselimo, ja se jako veselim. To je stvarno veliki izazov i nešto novo i mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako jako važno i da sve što ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno'', rekao je i dodao da želi biti maksimalno involviran zbog čega će morati malo reducirati posao. 

A na pitanje kako se Miriam nosi sa svom ovom pažnjom oko njega, rekao je da ona sve razumije. 

''Ona je jednostavno, jednostavna. Super je, sve razumije i.. a što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe'', ispričao je. 

O lijepoj plavuši zna se samo da je završila Prehrambeno-tehnološki fakultet, a s Majom Horvat je koautorica naslovnice za aktualni Cvekov album "Vile se ovdje igraju".

Nakon ovog albuma Cvek je objavio i duet "Pola sunca" s Marijom Šerifović, koji je ubrzo postao veliki hit. 

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije