Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiffani Thiessen

Sjećate se ove ljepotice? Zvijezda kultne serije 90-ih gotovo je neprepoznatljiva na novim fotkama

Foto: profimedia
1/5
29.02.2024.
u 14:48

Oduvijek je plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a nedavno je očarala obožavatelje fotografijom na kojoj pozira gola ispod plahte

Tiffani Thiessen (50) koju pamtimo po ulozi zločeste Valerie Malone u nekada popularnoj tinejdžerskoj seriji “Beverly Hills” danas izgledala gotovo neprepoznatljivo, a paparazzi su je sada uhvatili sa shopping kolicima pred trgovinom.

Na sebi je imala šiltericu i crnu jaknu te je bila vrlo ležerno obučena. 

Oduvijek je plijenila pažnju svojim izgledom, a nedavno je također očarala obožavatelje fotografijom na kojoj pozira gola ispod plahte, koju je objavila povodom svojeg 50. rođendana.

VEZANI ČLANCI

Inače, glumica se proslavila ulogom Kelly Kapowski u popularnoj seriji iz 90-ih "Školsko zvono" ("Saved By the Bell") kada joj je bilo samo 15 godina i nakon što je pobijedila na izboru ljepote Miss Junior America. U toj seriji su glumili kasnije poznati i slavni glumci poput Marija Lopeza, Dustina Diamonda, Larka Voorhiesa i Elizabeth Berkley uz navedenog Mark-Paula Gosselaara. Iako je serija trajala 4 sezone (1989. – 1993.), Tiffani je napustila seriju u posljednjoj sezoni. 1993. se vratila ulozi Kelly u "remakeu" Školskog zvona, "Školsko zvono: Studentske godine" koji je potrajao samo jednu sezonu i imao 18 epizoda.

Nakon "Beverly Hillsa, 90210" Tiffani je gostovala u seriji "Dva muškarca i cura" i u kratkotrajnoj seriji "Fastlane". Također je glumila u seriji "Just Shoot Me!". Nije se baš snašla u filmskim ulogama, tako da su njezini filmovi dobivali loše kritike. Pojavila se u filmu iz 2002. "Hollywood Ending" koji je producirao Woody Allen. 2005. je i sama režirala kratkometražni film od 21 minute "Samo moli".

2007. dobila je ulogu šefice Briane u dramskoj seriji "Što s Brianom", ali je serija ukinuta nakon 24 epizode. 2008. dobila je ulogu u novoj seriji zvanoj "White Collar".

Što se tiče privatnog života, Tiffani je bila u vezi s tadašnjim kolegama Markom-Paulom Gosselaarom, Brianom Austinom Greenom i Mariom Lopezom. 1999. doživjela je šok kada se njezin tadašnji dečko David Strickland ubio.

Od 2001. do 2003. bila je zaručena za Richarda Ruccola kojeg je upoznala na setu "Dva muškarca i cura". No, 2005. godine se udala za glumca Bradya Smitha.

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije