Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je u komi

Mate Bulić o teškom razdoblju: 'Spasili su me Bog, molitva i moja žena'

Zadar: Koncert Mate Bulića u konobi Kamen
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/8
25.09.2023.
u 15:30

Pjevač se odlično oporavio i već neko vrijeme održava nastupe, a sada je otkrio još neke detalje o teškom razdoblju.

Pjevač Mate Bulić mjesecima se borio s korona virusom, a potom su uslijedili mjeseci oporavka u bolnici, a zatim i na kućnoj njezi. Pjevač se odlično oporavio i već neko vrijeme održava nastupe, a sada je otkrio još neke detalje o toj situaciji. 

- Da, bio sam i u ovakvoj i u onakvoj komi. Onda tri mjeseca rehabilitacije, pa kućna njega, bilo je zeznuto. Kada je zdravlje u krizi, onda vam više ništa nije bitno, ni karijera ni bilo što. Pomirio sam se sa sudbinom i tako krenuo dalje i došao do današnjeg dana gdje sam hvala Bogu živ i zdrav. Dobro sam sada, odradim koncert bez problema, onako kao što sam nekada to radio - rekao je Bulić za Story i nastavio:

- Spasili su me Bog, molitva i moja žena. Hvala obitelji, prijateljima, kumovima koji su svi zajedno molili i podržavali me tako da danas mogu biti tu s vama. Ja sve njih žalim zato što su dali toliku žrtvu, snagu, energiju i emociju u sve to. Bdjeli su nad mnom, tako da hvala im svima. 

VEZANI ČLANCI:

Dodao je i da snima novu pjesmu, a fanove će obradovati i činjenica da planira uskoro objaviti  i novi album. 

GALERIJA Gledali ste seriju 'Naša mala klinika'? Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

Zadar: Koncert Mate Bulića u konobi Kamen
1/29

- Upravo sam izašao iz studija. Snimam novu pjesmu s Tarapana bendom, to mi je druga pjesma ove godine. Početkom sljedeće godine planiram još jednu pjesmu snimiti pa sve obuhvatiti u jedan album kada dođe vrijeme za to. Mislim da je najpametnije tako raditi - zaključio je Bulić. 

VIDEO Ava Karabatić: 'Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena'

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
17:00 25.09.2023.

Živ ti bio . I zdrav. Još 100 godina. I pjevao .... Samo što dalje od mojih ušiju.

JU
JustinCase
16:14 25.09.2023.

A da nisu i doktori malo bitni u toj prici Mate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije