Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udovica komičara:

Brando i moj muž su završili u krevetu, a droge je tada bilo svugdje

Foto: Youtube Screenshot
1/3
08.02.2018.
u 22:05

Udovica Richarda Pryora potvrdila je kako je izjava o seksualnom odnosu Marlona Branda i Richarda Pryora istinita. Kaže kako je njen suprug vodio dnevnik svojih seksualnih aktivnosti koji će uskoro objaviti.

Udovica Richarda Pryora izjavila je kako je njen suprug spavao s Marlonom Brandom. Tako je potvrdila ono što je Quincy Jones rekao u svom intervju Vultureu.

Grammyjem nagrađen producent i glazbenik u intervju je rekao kako je Brando bio u stanju spavati s bilo kim.

- On bi se seksao s poštanskim sandučićem, s James Baldwinom, Richardom Pryorom, Marvinom Gayjem - rekao je Jones u intervju. To isto za TMZ potvrdila je i Jennifer Lee Pryor koja je s komičarom i glumcem dva puta bila u braku, prvi put od 1981. do 1982. i drugi put od 2001. dio 2005. godine.

- To su bile 70-e. Droge je bilo svugdje, seksali biste se i s radijatorom ako ste uzeli dosta kokaina i poslali biste mu cvijeće ujutro. - ispričala je Jennifer.

Kaže kako se njen suprug ne bi nimalo uvrijedio što je Jones ovo otvoreno priznao u intervju jer je uvijek bio iskren po pitanju seksualnosti i seksualnih odnosa koje je imao s prijateljima. Dodala je i kako je komičar svoje seksualne aktivnosti bilježio u dnevniku koji planira uskoro objaviti. 

1/8

 

Komentara 4

RO
robertek
22:31 08.02.2018.

Takav glup naslov i članak. umjesto da sažaljevamo ove jadnike, vi pišete kao nešto pohvalno.

GG
ggredicak
07:31 09.02.2018.

pola redakcije je u linijskom šmrku...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:58 09.02.2018.

samo s crncima....steta kaj su svi bogu na sudu, inace bi puno pomogli obami i hilary.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije