Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne

Marina se povjerava Robertu i njih dvoje završe strastveno vodeći ljubav

jelena jovanova (1)
Foto: RTL
02.02.2014.
u 15:30

Brigita preko Roberta dobiva tajni kriminalni dosje o Valentini iz kojeg se vidi da se Valentina već nekoliko puta udavala pod lažnim imenima.

PONEDJELJAK

Jerko prijeti da će raskrinkati Filipa kao ucjenjivača i Filip je zabrinut, no Valentina misli da se Jerko neće usuditi to učiniti jer bi u tom slučaju i on ponovno završio u zatvoru. U međuvremenu, Valentina u Nikolinoj sobi pronalazi snimku Barbarine nesreće i dolazi sva sretna Filipu – imaju novi adut u rukavu protiv Brigite! Marina prima Ladu opet u kuću. Povjerava se Robertu i njih dvoje završe strastveno vodeći ljubav. Na kraju Robert Marini izjavi ljubav. Barbara saznaje strašnu vijest i nakon što im kaže o čemu se radi, potjera i Nikolu i Sebastijana od sebe.

UTORAK

Filip odlučuje podržati Valentininu inicijativu da ucijene Brigitu. Kada Brigita shvati da je ucijenjena, fizički napada Valentinu i pokušava joj oteti Barbarinu snimku. Marina i Robert priznaju Josipi i Ladi da su odlučili biti zajedno. U jednom trenutku skupi hrabrosti i odluči je ponovno zaprositi, Marina je u dilemi. U međuvremenu Nikola u zatvoru odustaje od samog sebe, no Jerko je odlučan da poduzme sve kako bi pronašao krivca.

SRIJEDA

Nikola krivi sebe za sve što se dogodilo pa skupi svu snagu za herojski čin prema Marini i kaže joj da će krenuti dalje sa svojim životom. U šoku je kad ugleda Roberta u zatvoru - što Robert hoće? Dok se Robert bori s Brigitinom ucjenom, Lada nagovara Marinu da zaboravi na Nikolu i uda se za Roberta. Robert potajno pomaže Brigiti. Jerko traži da Višnja lažno svjedoči i laže protiv Filipa.

ČETVRTAK

Sebastijan uspije obraniti Barbaru od napada lokalaca i odvodi je kući, gdje se sukobljava s Brigitom. Međutim, Barbara se i dalje ne smiruje, već odlazi u krčmu s namjerom da nastavi piti. Tamo zatekne nesretnu Višnju koja je ne želi pustiti u krčmu i dolazi do sukoba. Na Josipin nagovor, Robert i Marina pristaju da se vjenčanje održi već sutra. Sretna Josipa pomaže Marini oko izbora haljine dok Marina pred njom pokušava sakriti tugu. Brigita preko Roberta dobiva tajni kriminalni dosje o Valentini iz kojeg se vidi da se Valentina već nekoliko puta udavala pod lažnim imenima. S tim dosjeom dolazi Filipu i postavlja mu ultimatum.

>>Izgubljenog psa Ksenije Pajić cijela ekipa tražila po šumi u blizini kurije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije