Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Cavtatu

Evo tko je zabavljao goste na Čilićevoj svadbi, Kristina se presvukla u izazovnu haljinu

Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
29.04.2018.
u 09:44

Za zabavu je bio zadužen Gibonni koji je rasplesao sve uzvanike

Tenisač Marin Čilić (29) i njegova izabranica Kristina Milković (28), nakon 8 godina veze vjenčali su se u subotu u crkvi sv. Nikole u Cavtatu.

Slavlje se nastavilo u tvrđavi Revelin. Za zabavu je bio zadužen Gibonni koji je oduševio i rasplesao sve uzvanike.

Nakon što je jedan korisnik Instagrama objavio fotografije i video s vjenčanja na kojem se vidi kako uzvanike zabavlja Gibonni te kako se Kristina iz vjenčanice presvukla u bijelu haljinu koja joj je odlično stajala, fotografije i video ubrzo su uklonjene s Instagrama korisnika.

Komentara 15

MA
malala
11:20 29.04.2018.

Nesto ne vidim da se "cistokrvni" Hrvati bune kad ovog Hercegovca zovemo hrvatskim sportasem. Inace su im Hrvati iz BiH balvan u oku.

OV
Ovozemaljski
12:06 29.04.2018.

Zivili mladenci i zivila nam Hrvatska! Sretno!

OV
Ovozemaljski
12:15 29.04.2018.

Ajmo hejteriiiiii prosipajte zuc, ajmo kompleksasi i nesretnici, jedino sta vam je ostalo od zivota je da na portalu VL ljecite svoju tugu! Marine i Kika od srca vam zelim sve najbolje, budite zdravi i veseli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije