Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon za 75. rođendan

Legendarna Cher dobiva biografski film

Cher
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
24.05.2021.
u 23:15

Na filmu će raditi scenarist Eric Roth, nagrađen Oscarom za „Forresta Gumpa“, producenti Judy Craymer i Gary Goetzman, koji su producirali „Mamma Miu!“ i nastavak „Mamma Mia: Here We Go Again“ u kojem je ulogu ostvarila i Cher, ali i sama Cher kao koproducentica.

Povodom svog 75. rođendana, legendarna pjevačica i glumica Cher objavila je da je u pripremi biografski film o njezinom životu i karijeri.

Film će snimiti studio Universal Pictures, a sretnu vijest podijelila je Cher na svom Twitteru. Na filmu će raditi scenarist Eric Roth, nagrađen Oscarom za „Forresta Gumpa“, producenti Judy Craymer i Gary Goetzman, koji su producirali „Mamma Miu!“ i nastavak „Mamma Mia: Here We Go Again“ u kojem je ulogu ostvarila i Cher, ali i sama Cher kao koproducentica. 

- Gary i ja oduševljeni smo što ćemo ponovno surađivati s Cher i ovaj put donijeti njezinu označavajuću i istinitu životnu priču na veliko platno – rekla je Judy Craymer i dodala da ne mogu biti sretniji što će upravo Cherinu priču predstaviti publici.

- Njezin neusporediv uspjeh u glazbi, na filmu i televiziji nadahnuo je generacije – istaknula je.

Cher je jedna od najpopularnijih glazbenica, koja je tijekom karijere prodala više od 100 milijuna albuma, a poznata je po pjesmama „Believe“, „If I Could Turn Back Time“, „Strong Enough“ i mnogim drugim. Jednako uspješna, bila je i u svijetu glume gdje se pamti po ulogama u filmovima „Witches of Eastwick“, „Mask“, „Silkwood“ i  „Moonstruck“ za koju je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu. U početku je glumila na televiziji pri čemu se ističe serija „The Sonny & Cher Comedy Hour“ iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, u kojoj je surađivala s tadašnjim suprugom Sonnyjem Bonom. U istoj seriji pokazala je pupak čime je postala prva osoba koja je to napravila na televiziji.

Poznata je po humanitarnom radu, a nedavno je osnovala organizaciju Free the Wild, koja se bori protiv patnje životinja u zatočeništvu i nastoji pronaći prikladno utočište ili bolji zoološki vrt za njih. Cher je tako nedavno snimila dokumentarni film „Cher & The Loneliest Elephant“ o slonu Kaavan koji sam živi u zoološkom vrtu u Pakistanu.

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije