Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRELI SE U EMISIJI

Rozga nakon duge ljubavne pauze ljubi chefa Ivana Pažanina?

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/13
24.05.2021.
u 19:51

Chef Ivan Pažanin i glazbenica Jelena Rozga zajedno su se pojavili ovog ožujka u epizodinu kulinarskog serijala "Guštan...s Pažaninom".

Nakon što se dugo ništa nije pričalo o ljubavnom statusu poznate splitske pjevačice Jelene Rozge (43), šuška se kako je zanosna glazbenica u sretnoj vezi sa sedam godina mlađim chefom Ivanom Pažaninom (36), piše Story.

O njihovom susretu u ožujku u emisiji "Guštan... s Pažaninom" pisalo se u nekoliko navrata, a tadašnji gosti epizode skladatelj Tonči Huljić i glazbenik Joško Čagalj Jole komentirali su da bi Ivan i Jelena bili idealan par, a to je dodatno potpirila i Tončijeva izjava kako je Jeleni vrijeme za udaju, a Jole je ukazao da je Pažanin spreman za ženidbu.

Foto: RTL/Screenshot

Podsjetimo, pjevačica je 2017. prekinula vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom nakon dvije godine veze. 

Razloge i detalje prekida par je odlučio zadržati za sebe.

– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – priopćila je tada Rozga. 

Jelena i Stjepan prvi put su zajedno u javnosti viđeni u srpnju 2015. godine na koncertu 2Cellosa u Ljubljani nakon čega su priznali da su sretni i zaljubljeni. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a objavili su i zaruke istaknuvši kako se nikada neće vjenčati već će ostati vječni zaručnici.

S druge strane, chef Ivan Pažanin 2018. je prekinuo dugogodišnju vezi s partnericom Andreom Koprčinom.

VIDEO Albina se vratila kući iz Rotterdama

 

Komentara 5

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
20:43 24.05.2021.

mora malo poraditi na oblinama, pa uzela majstora

AR
ares2020
20:10 24.05.2021.

Kako sad to, pa zar niste nedavno pisali kako je u ljubavnoj vezi s nekim Beograđaninom.

ME
MediciKM
14:28 25.05.2021.

Jele, konačno češ se pošteno najesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije