Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Lana Jurčević: Franka i Ćorluka jako su mi lijep par

– Nikad ne bih pristala na ljubavni trokut. Škorpionka sam, a znamo da su oni malo posesivni, iako mi se s godinama širi prag tolerancije. Ipak, takve su stvari prebolne ako vidiš život s nekim.
12. rujna 2012. u 12:41 2 komentara 11 prikaza
lana (1)
Foto: Antun Čajkovac

– Ova mi pjesma puno znači. Osjećam užasno veliku energiju od nje. Mislim da će se ljudima svidjeti jer smo svi nekad bili u takvom problemu, barem kroz sumnju – rekla je Lana Jurčević na predstavljanju novog singla "Što je moje, što je njeno" sinoć na Narodnom radiju. Lana je gostovala u "Glazbenom showu Dalibora Petka", u kojem je premijerno predstavila pjesmu koja govori o ljubavnom trokutu.

– Nikad ne bih pristala na to. Škorpionka sam, a znamo da su oni malo posesivni, iako mi se s godinama širi prag tolerancije. Ipak takve su stvari prebolne ako vidiš život s nekim – rekla je pjevačica koju je Petko podsjetio i na prošloljetni ljubavni trokut Lana Ćermak – Vedran Ćorluka – Franka Batelić.

– Nisam ulazila u to tko je tu bio prvi, drugi ili treći, ali sve je dobro što se dobro svrši – nasmijala se pjevačica komentiravši da su joj Ćorluka i Franka jako lijep par. Lana trenutačno priprema novi album, na kojem će prvi put sama biti autorica svih pjesama.

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
  • velikazmija:

    lana i franko čorluka - što mi imamo kineza za novinare -- pa i kinez vidi da su tu nešto zbrćkali --ne ma dvi žene lana i franka kao ljubavni par --lela -

  • ćaćaća:

    ovaj petko je jako smješan lik..svakom ko se pojavi na radiju ili na tv on mu se uvlači jer ga već vidi kao nekakvu zvijezdu..on je primjer pravog malog hrvatića..polušan mal i jadan:)