Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod dalibora petka

Lana Jurčević: Franka i Ćorluka jako su mi lijep par

lana (1)
Antun Čajkovac
12.09.2012.
u 12:41

– Nikad ne bih pristala na ljubavni trokut. Škorpionka sam, a znamo da su oni malo posesivni, iako mi se s godinama širi prag tolerancije. Ipak, takve su stvari prebolne ako vidiš život s nekim.

– Ova mi pjesma puno znači. Osjećam užasno veliku energiju od nje. Mislim da će se ljudima svidjeti jer smo svi nekad bili u takvom problemu, barem kroz sumnju – rekla je Lana Jurčević na predstavljanju novog singla "Što je moje, što je njeno" sinoć na Narodnom radiju. Lana je gostovala u "Glazbenom showu Dalibora Petka", u kojem je premijerno predstavila pjesmu koja govori o ljubavnom trokutu.

– Nikad ne bih pristala na to. Škorpionka sam, a znamo da su oni malo posesivni, iako mi se s godinama širi prag tolerancije. Ipak takve su stvari prebolne ako vidiš život s nekim – rekla je pjevačica koju je Petko podsjetio i na prošloljetni ljubavni trokut Lana Ćermak – Vedran Ćorluka – Franka Batelić.

– Nisam ulazila u to tko je tu bio prvi, drugi ili treći, ali sve je dobro što se dobro svrši – nasmijala se pjevačica komentiravši da su joj Ćorluka i Franka jako lijep par. Lana trenutačno priprema novi album, na kojem će prvi put sama biti autorica svih pjesama.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velikazmija
13:05 12.09.2012.

lana i franko čorluka - što mi imamo kineza za novinare -- pa i kinez vidi da su tu nešto zbrćkali --ne ma dvi žene lana i franka kao ljubavni par --lela -

ĆA
ćaćaća
14:31 12.09.2012.

ovaj petko je jako smješan lik..svakom ko se pojavi na radiju ili na tv on mu se uvlači jer ga već vidi kao nekakvu zvijezdu..on je primjer pravog malog hrvatića..polušan mal i jadan:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije