Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamina preporuka

Kim Kardashian sa 14 godina bila je na kontracepcijskim pilulama

kim
Pixsell
19.06.2012.
u 10:59

– Imala sam skoro 15 godina kad sam željela prvi put spavati s dečkom s kojim sam do tada bila u vezi dvije godine – rekla je Kim koja je svoju namjeru otkrila majci Kris prema čijoj je preporuci počela uzimati tablete protiv začeća.

Gostujući kod Oprah Winfrey, zvijezda reality televizije Kim Kardashian priznala je da je već sa 14 godina uzimala tablete za kontracepciju jer je željela izgubiti nevinost s tadašnjim dečkom.

– Imala sam skoro 15 godina kad sam željela prvi put spavati s dečkom s kojim sam do tada bila u vezi dvije godine – rekla je Kim, koja je svoju namjeru otkrila majci Kris i prema čijoj je preporuci počela uzimati tablete protiv začeća.

– Mama je bila jako iskrena i otvorena prema meni – dodala je najslavnija američka starleta.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
josip adric
17:08 19.06.2012.

Čuli smo svašta i vidjeli ,a sada znamo da se seksala sa 14 godina .

IV
ivoros
22:27 19.06.2012.

Vrijedi svake lipe.

MI
mightymraz
08:17 20.06.2012.

jos jedan informacija koja mi nije NIKAKO potrebna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije