Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Khloe Kardashian

Dva dana nakon njegova preljuba rodila mu je kćer i iznenadila odlukom

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
13.04.2018.
u 08:31

Članica klana Kardashian – Jenner rodila je svoje prvo dijete u bolnici u Clevelandu u koji se preselila iz Los Angelesa prije nekoliko mjeseci  kako bi bila uz svog voljenog Tristana koju ju je varao...

Samo dva dana nakon što je objavljena informacija da dečko Tristan Thompson vara Khloe Kardashian, ona je rodila njihovo dijete. 

Članica klana Kardashian – Jenner rodila je svoje prvo dijete u bolnici u Clevelandu u koji se preselila iz Los Angelesa prije nekoliko mjeseci  kako bi bila uz svog voljenog Tristana. Khloe je, navodno, dopustila Tristanu da bude prisutan na porodu, a uz nju su bile i sestre Kim i Kourtney i mama Kris.

Košarkaš Tristan Khloe navodno je prevario Khloe u listopadu i opet prije nekoliko dana kada je snimljen kako se ljubi sa striptizetom Lani Blair te je snimljen kako zajedno odlaze u hotel. Kada je doznala za ove fotografije, Khloe je bila bijesna i neutješna i htjela je odmah napustiti Cleveland, ali liječnicu su joj zabranili da putuje i zato je djevojčica rođena u Clevelandu.

Navodno je Tristanu dopustila da bude na porodu jer želi da bude uključen u odgoj svoje kćeri i to je iznenadilo njene bližnje, a on pak tvrdi kako nikakvog preljuba nije bilo te da će to i dokazati.

1/11

Komentara 3

ST
stefj
10:04 13.04.2018.

Vid Ustaše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije