Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno unatoč svemu

Khloe dobila čestitku za rođendan od Tristana unatoč glasinama o prekidu: 'Hvala što si uvijek uz mene, volim te'

30.06.2021.
u 23:00

Khloe Kardashian proslavila je svoj 37. rođendan, rođendan joj je čestitao Tristan Thompson unatoč potvrdi prijatelja kako se ovaj par razišao.

Tristan Thompson svojoj je izabranici, nakon šuškanja o prekidu, odlučio uputiti emotivnu poruku te time stati na kraj brojnim špekulacijama. 

'Sretan rođendan, Khloe. Hvala ti što si ne samo nevjerojatna partnerica, mama i najbolja prijateljica, nego i najljubaznija, najbrižnija i najdraža osoba koju sam ikada upoznao. Tvoja ljubav i duh zarazni su za sve koji su te ikad upoznali. Hvala ti što si uvijek bila tu za mene i što si stavljala našu obitelj na prvo mjesto. Jako te volim. Želim ti odličan dan' napisao je košarkaš u opisu objave.

Tristan je na svome Instagram profilu objavio i slike na kojima pozira sa Khloe i njihovom kćerkicom True.

Podsjetimo, za Tristanovu se prevaru nedavno saznalo nakon što je viđen kako ulazi u sobu u Bel Airu s tri djevojke. Par je svoju vezu prekinuo već jednom 2019. godine kada je Tristan majku svoje kćerkice prevario s Jordyn Woods koja je do tada bila najbolja prijateljica njezine sestre Kylie Jenner.

VIDEO Viralni recept za mini jaja oduševio je internet: Neki upozoravaju da su opasna!

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije