Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrnuli glumac

Kevin Spacey optužen za seksualno napastovanje tri muškarca

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
26.05.2022.
u 16:54

Oskarovac Kevin Spaecy optužen je u Londonu za seksualno napastovanje tri muškarca u razdoblju od 2005. do 2013. godine, prenose britanski mediji.

Oskarovac Kevin Spaecy optužen je u Londonu za seksualno napastovanje tri muškarca u razdoblju od 2005. do 2013. godine, prenose britanski mediji.

-Također, optužen je i za prisiljavanje na spolni odnos bez pristanka. Odluka dolazi nakon provjere svih dokaza koje je skupila policija tijekom istrage- stoji u priopćenju.Kevina su ispitivali istražitelji Scotland Yarda u Velikoj Britaniji 2019. godine.

Podsjetimo, Kevin Spacey nekoliko je puta bio optužen za seksualno nasilje, no nikada nije pravomoćno osuđen. Prva tužba odbačena je u ljeto 2019. godine, a potom je tužbu podnio i maser iz Los Angelesa koji je u međuvremenu umro. Inače, Scotland Yard je glumca istraživao zbog seksualnog iskorištavanja u šest slučajeva kada je glumac bio na čelu londonskog Old Vic kazališta u razdoblju od 2004. do 2015. godine.

Nakon tužbi i afera, Spacey je uklonjen iz popularne serije "House of Cards“ na Netflixu i filma "All the Money in the World“ gdje su njegov lik zamijenili glumcem Christopherom Plummerom. Njegov posljednji film "Bilo jednom u Hrvatskoj" o prvom predsjedniku RH Franji Tuđmanu redatelja Jakova Sedlara izazvao je puno pažnje.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Cantor
Cantor
17:54 26.05.2022.

Mene fasciniraju ove optužnice za navodna dijela praktički nedokaziva i to od prije 20-30-40 godina. I to je kao pravna država? Isto kao o ove iz #MeToo koje su se nakon pola stoljeća sjetile da su bile silovane. Luđaštvo.

TO
tolitol
17:51 26.05.2022.

Nisu ga osudili, nego su podigli optužnicu protiv njega.

PR
prajdali100
18:10 26.05.2022.

Nije mi jasno kako ti " stručnjaci" ustanove seksualno zlostavljanje od prije 15- 20 godina ! Ovaj čovjek postade monstrum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije