Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća promjenu

Jurica Pađen godinu dana nakon tretmana pomlađivanja kaže: Ima benefita

Zagreb: Jurica Pađen, glazbenik
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
10.06.2023.
u 15:35

Glazbenik kaže kako bi nakon sat i pol nastupa imao energije i za preplivati nekoliko kilometara i misli da je to zahvaljujući tretmanu

Jurica Pađen i Aerodrom nastupili su sinoć u Vodicama u sklopu CMC festivala i hitovima poput 'Što si u kavu stavila' i 'Fratelo', dobro su zabavili publiku. Iskoristili su ovu priliku i svojim obožavateljima predstavili su i pjesmu  'Bura ore more' s kojom će nastupiti  na Splitskom festivalu. - Super je osjećaj, ambijent je fantastičan, organizacija vrhunska, sve kako si čovjek zamišlja da bi trebalo biti - rekao je Pađen za Story nakon nastupa u Vodicama i dodao kako s bendom uvijek voli na koncertima pripremiti iznenađenje za publiku. 

- Mi tu i tamo iznenadimo publiku, ako nema u umjetnosti moment iznenađenja, nema ni uzbuđenja toliko - kaže Pađen. Bio je zadovoljan i reakcijama publike na pjesmu "Bura ore more" s kojom će prvi put nastupiti na Splitskom festivalu. - Mislim da je publika dobro reagirala na nju jer gađa taj malomišćanski mentalitet, tu sliku bure svi vrlo dobro znaju. Ne možeš ljude prevariti, znaju oni to jako dobro, mislim da su je dobro prihvatili - veli Pađen. U intervju koji nam je dao prije godinu dana ispričao je i kako su nastale sve njegove pjesme.

VEZANI ČLANCI

- Autor sam gotovo svega za Aerodrom. Uvijek prvo radim glazbu, jer melodiju ne možeš ograničavati, i kad od dvadesetak melodija koje ti se razviju u glavi izabereš neku koja ti dobro zvuči, moraš složiti tekst. Moraš strogo slijediti melodiju i te slike koje tekst donosi moraju imati smisla. Pjesma osim toga mora imati i neki "catch", nešto za što će se ljudi uhvatiti. Vjerujem u upliv energija, kad se otvoriš i prestaneš misliti. Kad meditiraš, zapravo razgrćeš misli, jer buka misli te zapravo sprečava da se spojiš s intuicijom. Moje najuspješnije pjesme nastale su upravo kad bih ih prestao tražiti. Najbolje je kad pjesma tebe nađe. Kad prestaneš željeti, prestaneš biti opterećen mislima o toj želji. Čitao sam puno biografija i shvatio da te ego sputava. Na primjer Clint Eastwood. Sergio Leone je počevši snimati tzv. spaghetti westerne dao oglas kojim traži jeftinog glumca. Clint se javio, a ostalo je povijest. Treba zdravo razmišljati, vjerovati i truditi se kao da ćeš postići najveći uspjeh na svijetu, pa ako ne uspije, miran si jer si dao sve od sebe - objasnio je Pađen. On je prošle godine bio  na tretmanu pomlađivanju organizma s matičnim stanicama i sada je otkrio vidi li benefite tog tretmana.

- Mislim da da. Evo, nakon sat i pol na bini, osjećam se da bih mogao ići plivati do Primoštena. OK je bilo, jednom sam to napravio - rekao je Pađen. 

VIDEO Ovo morate čuti: U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao "Cesaricom"

 

Komentara 3

JF
Jure_Francetić
15:50 10.06.2023.

Pa jel to Jurica? Ja mislio njegov sin. Isplati se svake kune koju si uložio u se!

Avatar 365dias
365dias
18:06 10.06.2023.

čudesan tretman - izgleda kao da se još nije ni rodio...

DU
Deleted user
08:33 11.06.2023.

Samo je jedan Keith Richards

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije