Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljen

Joško Gvardiol: 'Lijepo je vidjeti da me cure vole. Dalmatinke ili Zagrepčanke? Neka se dokažu'

Zagreb: Okupljanje igrača i stručnog stožera uoči odlaska u Dohu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
22.12.2022.
u 08:21

Joško (20) postao je miljenik fanova ovog sporta nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako je otvoren i simpatičan, ubrzo je postao zanimljiv i ženama.

Za reprezentativca Joška Gvardiola jučer je u Novigradu organiziran svečani doček. Mnogo obožavatelja okupilo se kako bi mu čestitali na brončanoj medalji. Joško (20) postao je miljenik fanova ovog sporta nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako je otvoren i simpatičan, ubrzo je postao zanimljiv i ženama. 

- U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom - kazao je na pozornici. Gvardiol je odgovarao na brojna pitanja, a neke je zanimalo ima li djevojku i hoće li njegova odabranica biti iz Dalmacije ili Zagreba. 

- Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge - izjavio je nogometaš. 

Inače, pri dolasku u Novigrad s Fiatom Gvardiola je dočekala i skupina njegovih mještana s kojima se fotografirao i dijelio autograme. Tu su bili i njegovi članovi obitelji, a jedan od mještana je čak za fotografiranje priredio i masku nalik Gvardiolovoj zaštitnoj na turniru.

Nakon toga se, u srijedu već smračilo, a Gvardiol je išao na poseban put s brodicom gdje je dočekan s bakljama i pjesmom te velikim programom koji je uslijedio. Gvardiol se s pozornice obratio razdraganom mnoštvu, dobio je i prigodne poklone od domaćina, a zapjevao nakon obraćanja i legendarni Đani Maršan.

Dejan Lovren otkrio kakva atmosfera vlada u autobusu vatrenih

Komentara 2

LI
liliZG
13:33 22.12.2022.

najbolje prođu oni čije su žene cure koje su upoznali u djetinjstvu dok su još bili nitko i ništa, jedino u njih možeš biti siguran da nisu one koje mjere debljinu novčanika.

Avatar Tikvica
Tikvica
09:10 22.12.2022.

Ali kakve cure te vole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije